SM-liigavalmentajat pohtivat henkisten asioiden vaikutusta voittamiseen: ”Jos joskus kuvittelet olevasi väsynyt…”

Tampereen Tappara haki tiukan taistelun jälkeen kolme pistettä Pelicansin vieraana. Tappara löysi keinot voittaa henkisen maailman asioista.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa Pelicans-Tappara-ottelun huippuhetkistä!

Tappara joutui maalin tappioasemaan ensimmäisessä erässä, mutta kampesi itsensä tasoihin erän lopussa Jarkko Malisen osumalla.

Kirvesrintojen voittomaali syntyi kolmannessa erässä Juhani Jasun lavasta. Joukkueen päävalmentaja Jukka Rautakorpi kiitteli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa joukkueensa kolmannen erän tasonnostoa.

– Tällaisessa pelissä pitää löytää seuraava steppi hormoneista ja tunteesta. Sieltähän se tuli ja pelasimme ensimmäisen kympin tämän ottelun parasta jääkiekkoa.

Rautakorven mukaan kolmas erä oli osoitus siitä, että kaikki lähtee jääkiekossa pääkopasta.

– Jos joskus kuvittelet olevasi väsynyt, niin se on pelkkä harhakuva. Kysymys on siitä tunteesta ja halusta siinä kohtaa.

Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen komppasi kollegaansa.

– Ei tässä suorituskyvyn äärirajoilla olla, kyllä se pää käskyttää jalkoja. Siinä mielessä emme olleet tänään (torstaina) ihan parhaimmillamme.

Tappara jatkaa kauttaan tulevana lauantaina, kun se kohtaa kotikaukalossaan Helsingin IFK:n. Pelicans puolestaan pelaa samana päivänä Oulun Kärppiä vastaan.

 

Lue myös:

    Uusimmat