Skypen selainversio uudistui merkittävällä tavalla

Microsoft on päivittänyt Skypen selainversiota runsaasti. Uutta on niin version ulkonäössä kuin sen tarjoamissa ominaisuuksissakin, Skype-blogissa valotetaan.

Uusittu selain-Skype tukee nyt HD-laatuisia videopuheluita ja puheluiden tallentamista. Lisäksi päivitetty ilmoituspaneeli kertoo vastedes selainkäyttäjillekin, mikäli heidät on mainittu keskusteluissa, heidän sanomisiaan on siteerattu tai viesteihinsä vastattu.

Myös jaetun sisällön löytämistä on yksinkertaistettu huomattavasti. Keskustelunäkymässä voi etsiä vaikkapa tiettyä viestiä uudella hakukentällä, minkä lisäksi kaikki tietyn keskustelukumppanin kanssa jaettu media on tarkasteltavissa kootusti yhdessä galleriassa. Galleriaan kerätään automaattisesti keskustelussa jaetut linkit, kuvat, videot ja tiedostot koko keskusteluhistorian ajalta.

Skypen päivitetty selainversio on nyt julkaistu. Se toimii kaikilla Windows 10 -tietokoneilla sekä Maceilla, jotka on varustettu vähintään macOSX10.12-ohjelmistolla. Toimiakseen päivitetty selainversio vaatii myös Google Chromen tai Microsoft Edgen tuoreimman julkaisun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja