SK: Sini poistui BB-talosta henkilökohtaisten syiden takia – ei kaipaa kohujulkisuutta: "En hakeutunut julkisuuden takia ohjelmaan"

BB-voittajat Aso Alanso, Sauli Koskinen ja Sari Nygren tunnistetaan jatkuvasti

Sini Liljeqvist asui Big Brother -talossa vain reilun viikon.

Big Brother -talossa nähtiin muutama viikko sitten yllättävä käänne, kun Sini Liljeqvist päätti poistua talosta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Hieman aiemmin samana päivänä uutisoitiin, että Liljeqvistin aviomies oli jättänyt erohakemuksen Satakunnan käräjäoikeuteen. Liljeqvist ehti asua talossa vain reilun viikon.

Nyt Liljeqvist on antanut haastattelun Satakunnan kansalle, mutta hän ei halua kuitenkaan puhua talon tapahtumista tai henkilökohtaisista asioista.

Hän vakuuttaa lehdelle voivansa tällä hetkellä hyvin, eikä kadu lyheksi jäänyttä BB-visiittiään. Nainen työskentelee varatuomarina ja asianajajana, joten monia mietitytti, miksi hän haki formaattiin.

– En hakeutunut julkisuuden takia ohjelmaan. En halua miksikään ö-luokan julkkikseksi, joka kertoo kuulumisistaan lehdistölle kaiken maailman kissanristiäisissä. Halusin ainoastaan tuoda julkisuuden kautta itselleni tärkeitä asioita esille, kuten esimerkiksi rikosoikeudellisia asioita. Halusin myös näyttää oman esimerkin kautta, että vaikka on ADHD ja lukihäiriö, silti voi pärjätä elämässä hyvin, Liljeqvist perustelee lehdessä.

– Sitä paitsi ihmiset, jotka ovat sisällä BB-talossa, eivät edes tajua miten pienestä kohut saattavat lähteä liikkeelle.

Liljeqvist kertoo haastattelussa, että on parhaillaan virkavapaalla. Hän varasi virkavapaan jo ennen BB-taloon astumista, eikä aio palata vielä työelämään, vaikka visiitti BB-talossa jäikin lyhyeksi.

– En halua enää sitä, että elämässä ei ole mitään muuta sisältöä kuin työ. Olen saanut nyt rauhassa miettiä, mitä haluan elämältä. Olen kerrankin nukkunut hyvin, sillä yleensä nukun tosi vähän. Olen ottanut rennosti kerrankin elämässä, Liljeqvist kertoo lehdessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja