BB-talosta poistunut Sini kokee, että hänet leimattiin kiusaajaksi: "Idioottiahan se touhuni siellä oli välillä"

MTV Uutiset vieraili BB-talossa vuonna 2012.

Viime viikon maanantaina avioerokohun takia Big Brother -talosta lähtenyt Sini ottaa nyt kantaa omaan toimintaansa BB-talossa. 

Big Brother -ohjelmassa nähtiin maanantaina yllättävä käänne, kun porilainen 33-vuotias varatuomari ja asianajaja Sini jätti BB-talon henkilökohtaisten syiden vuoksi vietettyään talossa vain reilun viikon.

Seiska oli uutisoinut aiemmin, että Sinin aviomies jätti viime viikon perjantaina yksin avioerohakemuksen. Tieto vahvistettiin maanantaina Satakunnan käräjäoikeudesta myös MTV Uutisille.

Sini siirrettiin sittemmin sivuun myös työstään miehensä omistamassa asianajotoimistossa. 

Ennen avioerokohua naimisissa ollut Sini oli lähentynyt Big Brother -talossa 26-vuotiaan Artun kanssa. Kaksikko oli halaillut toisiaan ja nukkunut lusikassa.

Avioerokohun lisäksi Sinin ympärillä velloo nyt toisenlainenkin kohu. Hän kertoo Instagramissa Stories-osiossa, että hänestä leimautui BB-talossa toisen asukkaan, Minnan kiusaaja. Myös katsojat kokivat, että nyt jo BB-talosta häädetty Minna joutui silmätikuksi talossa. Tuotannolle onkin satanut kritiikkiä siitä, miten he sallivat tällaisen. 

Sini kertoi jutelleensa Minnan kanssa asiasta nyt, kun molemmat ovat poistuneet talosta ja saaneensa mielenrauhan asian suhteen. 

– Ylivoimaisesti järkyttävin asia minulle oli talosta tultuani, miten Minnaan liittyvät tapahtumat ovat näyttäytyneet talon ulkopuolelle. Kaikista vähiten ikinä halusin tulla leimatuksi kiusaajaksi. Kiitos Minna! Sinäkin olet aivan upea tyyppi ja just hyvä sellaisena kuin olet! Ollaan toki erilaisia, mutta se on rikkaus. En olisi ikinä ilman BB:stä tavannut tuollaista naista, ja se sun kasvu siinä kahdessa viikossa oli aivan mieletön! Sä olet niin henkinen voittaja! Sini kirjoittaa.

Hän kuitenkin myöntää, että hänen käyttäytymisensä BB-talossa ei ollut aina täysin mallikelpoista. 

– Idioottiahan se oma touhuni siellä oli välillä, turha sitä on kieltämään. Vapaa-ajalla aivot jäävät niin sanotusti narikkaan, koska työhöni keskittyminen vie kaiken keskittymiskyvyn. Kuitenkin olkoon kansa mitä mieltä vaan, Minnan mielipide merkitsee minulle kaikista eniten. Yksikään katsojista ei tiedä niin hyvin sitä talon tunnelmaa kuin me asukkaat, hän jatkaa.

Pitkässä kirjoituksessa hän kertoo lisäksi, että hän on aina ollut kiusaamista vastaan, sillä hän on tullut itsekin kiusatuksi ADHD-taustansa vuoksi. 

– Olen siis ollut koko ala-asteen koulukiusattu kuin myös armeijan. Minulla on ADHD eli olen ylivilkas, ja se ei todellakaan ole vielä tässä maailmassa naiselle ok.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja