SJK esitti satumaisen nousun eurokentillä – tähtipelaaja mätti hattutempun

SJK eteni huimalla tavalla Konferenssiliigan toiselle karsintakierrokselle kukistamalla FC Floran yhteismaalein 4-3.

Avausottelun 0-1-lukemin hävinnyt SJK:n peli alkoi karmivalla tavalla, kun vierasjoukkue Flora karkasi jo toisen puoliajan alussa jo 2-0-johtoon kasvattaen yhteismaalijohtonsa samalla kolmen maalin mittaiseksi.

SJK ei kuitenkaan luovuttanut. Joukkueen tähtihyökkääjä Jake Jervis otti seinäjokelaiset reppuselkäänsä iskemällä hattutempun Floran verkkoon ja pakottaen ottelun jatkoajalle.

Floran taistelua vaikeutti toisen jakson lopulla saatu punainen kortti ja miesylivoimalla pelannut SJK painoi vahvasti päälle. Vierailijat saivat jatkoajalla vielä toisenkin punaisen, eikä SJK jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä.

Ville Tikkanen iski pallon Floran verkkoon ottelun 113. peliminuutilla huipentaen näin SJK:n satumaisen nousun.

SJK saa seuraavalla kierroksella vastaan Norjan huippuseura Lilleströmin.

Myös KuPS eteni Konferenssiliigan toiselle karsintakierrokselle päihittämällä Dila Gorin yhteismaalein 2-0. KuPS kohtaa seuraavaksi moldovalaisen Milsamin.