Käsittämättömät maalikarkelot! Sarjanousija Gnistan teki hurjan tempun Ilveksen kustannuksella

Veikkausliigan sarjanousija Gnistan päihitti lauantain ottelukierroksella Ilveksen maalein 6–4.

Ottelun ensimmäinen puolikas oli kotijoukkue Ilveksen juhlaa ja isännät marssivat tauolle 2–0-johtoasemassa.

Toisella jaksolla alkoi kuitenkin tapahtua, kun maaliverkot alkoivat heilua hurjalla tahdilla.

Ilves karkasi ottelussa jo 3–1-johtoon, mutta Gnistan nousi pikatahdilla ensin rinnalle ja sitten ohi, kun Joakim Latonen täydensi hattutemppunsa rangaistuspotkusta.

Roope Riski toi muutamaa minuuttia myöhemmin Ilveksen taas tasoihin, mutta Gnistan ei taipunut. Benjamin Tatar iski Gnistanin 5–4-voittomaalin 86. peliminuutilla kauniilla takavasaralla. Tatar oli vaihdettu kentälle vain minuuttia aikaisemmin.

Tatar kruunasi loppulukemiksi 6–4 ottelun lisäajalla.

Gnistan nousi voiton myötä sarjakärkeen. Joukkue voitti kauden avausottelussan mitalisuosikkeihin listatun Interin.