Siveää pukuloistoa pikkuprinsessan ristiäisissä – kuka oli edustavin?

Sunnuntaina naapurimaassa juhlittiin suloisen pikkuprinsessa Leonoren ristiäisiä. Katso upea kuvagalleria ristiäisissä nähdyistä, kauniista pukuvalinnoista! 

Prinsessa Leonoren ristiäisvieraiden pukeutumistyyleistä voi ottaa oppia myös oman suvun hienompiin kesäjuhliin, sillä kuninkaalliset todella taitavat tyylikkään pukeutumisen salat. 

1. Kuningatar Silvia nuorekkaana

Ruotsin kuningattaren yllä nähtiin raikkaan turkoosi pitsiunelma. Väri sopii loistavasti yhteen Silvian tummien hiusten kanssa. Hiushuntu ja isot helmet kruunaavat tyylin! 

2. Victorian hienostunut tyyli ei petä

Kruununprinsessa Victorian tyylitaju on pettämätön, ja se näkyy myös siskontyttären ristiäisissä. Vaaleanpunainen, polvimittainen mekko peittää juuri tarpeeksi, mutta on silti lumoavan kaunis täydellisen istuvuuden ja leikkauksen ansiosta. Myös prinsessa Estellellä on yllään ihastuttava, pikkuneidille sopiva mekko! 

3. Sofia Hellqvist valitsi valkoista

Prinssi Carl Philipin tyttöystävä Sofia Hellqvist nähtiin juhlissa kokovalkoisessa asussa. Mekko ei ihan ollut etiketin mukainen, sillä sen helma ei yltänyt polviin asti. Yhtä kaikki Sofia näyttää tyrmäävältä! 

4. Koristeellinen vyö 

Nathalie Werner suosi monen muun vieraan tavoin mekkomallia, jossa hihat peittävät olkapäät ja osan käsivartta. Koristeellinen, leveä vyö muuttaa tämän muuten yksinkertaisen mekon juhlavaksi. 

5. Punainen väri jää mieleen

Bettina Aussemsin loistavanpunainen asu jää ainakin muiden vieraiden mieleen. Leveälierinen hattu tekee asusta ehdottoman tyylikkään ja rohkean. 

6. Leveämpikin helma sopii

Pikku Leonoren täti Tatjana d'Abo valitsi leveän helman ja komean päähineen juhlatyylikseen. Tyyli on ihanan tyttömäinen ja muodikas! Vaaleanpunainen jakku tekee asusta aikuismaisen. 

7. Meneekö tämä liian pitkälle?

Lovisa De Geerin asu peitti kyllä olkapäät, mutta paljasti ehkä hieman liian antoisasti sääriä. 

8. Pitkähihainen paita yllättää

Katarina Von Horn edustaa kauniissa valkoisessa asussa, joka korostaa ihanasti ruskettuneita sääriä. Pitkähihainen paita on yllättävä, mutta raikas valinta ristiäisasuksi! 

9. Madeleine ja ihanaakin ihanampi Leonore!

Onnellinen äiti näyttää mielettömän hurmaavalta vaaleanpunaisessa pitsiunelmassa ja tyylikkäässä hiushunnussa. Pikkuprinsessa Leonore hurmasi perinteisessa ristiäismekossa, vaikka ei varmasti itse välittänyt mekon ulkonäöstä tuon taivaallista. Lue myös:

    Uusimmat