Sisko kuvasi: Teinipoika vei luvatta äitinsä BMW:n – sai äidiltään selkään keskellä katua

Teksasilainen teinipoika halusi viedä kaverinsa ja tyttöystävänsä ajelulle äitinsä autolla. Jälkikäteen ajateltuna ei ehkä olisi kannattanut – monessakaan mielessä.

Pääkuvan video: Millaisia kyseenalaisia kasvatuskeinoja vanhemmat käyttävät?

Kun 13-vuotias Aaron Campero otti luvatta äitinsä BMW:n viime perjantaina, hän ei taatusti arvannut, miten ajelu tulisi päättymään.

Aaronin sisko Lisa kertoo, että nokkela velipoika oli kytkenyt talon wifi-verkon pois päältä pimentääkseen pihatietä kuvanneen valvontakameran, hypännyt ratin taakse ja lähtenyt hakemaan kavereitaan ajelulle. Lisa raportoi tapahtumista reaaliaikaisesti Twitter-tililleen.

Kun Camperon perheen äiti tajusi, mitä oli tapahtunut ja kuka oli auton vienyt, hyppäsivät he Lisan kanssa toiseen ajoneuvoon ja lähtivät etsimään Aaronia. Äiti käski Lisaa ottamaan mukaan nahkaisen vyön.

Kun Aaron lopulta tavoitetaan ja saadaan pysähtymäänkin, nousee äiti ulos autosta nahkaisen vyön kanssa, marssii Aaronin ohjastaman auton luokse ja alkaa piestä poikaa vyöllä.

Lisan mukaan Aaron joutui tempauksensa vuoksi kotiarestiin ja hänen puhelimensa, pelikonsolinsa ja muut elektroniset viihdykkeet takavarikoitiin.

Lisan julkaisemat videot ovat keränneet valtavasti tykkäyksiä ja jakoja. Äidistä on tullut paikallinen julkkis, mutta eiköhän tapauksesta ole tehty muutama lastensuojeluilmoituskin.

Lähde: The Drive

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja