Mainos

Sisarten verinen karkkiostosmatka: Hihnassa ollut koira hyökkäsi 7-vuotiaan käteen kiinni ja koiran omistaja poistui vauhdilla paikalta – "Välinpitämätöntä touhua"

Tamperelaisen Laakson perheen isänpäivänaaton ilta sujui synkissä merkissä sairaalapäivystyksessä. Perheen tytärten kotimatka karkkiostoksilta tyssäsi Virontörmänkadulla iltaseitsemältä paikallisen ravintolan eteen, jossa koira hyökkäsi 7-vuotiaan tyttären käteen kiinni.

– Koira oli Flexissä (joustava talutushihna) kiinni pyörätelineessä ja veti telinettä perässään. Flikat olivat kiertämässä räksyttävää koiran kaukaa niin kuin oli sovittu, perheenäiti Jenni Laakso kertoo MTV Uutisille.

Hyökkäys yllättikin lapset täysin. Laakso kertoo, että ravintolan viereisestä pizzeriasta paikalle saapui pahoitteleva nainen, jonka mukaan koira "puree joskus vieraita". Koira ei ollut erityisen isokokoinen, noin 30–50 senttiä korkea eikä sen rodusta ollut tietoa. Koiran turkissa oli tytärten mukaan kiemuroita.

Jenni Laakso kertoo naisen yrittäneen tyrehdyttää tytön käsivarren verenvuotoa pizzeriasta hakemallaan paperilla, kun koiran omistaja, naisen isä tuli ulos ravintolasta.

–  Kun mies tuli paikalle, hän päästi vielä koiran vapaaksi. Flexi on vieläkin varmaan siellä pyörätelineessä kiinni. Näinkin järkevää toimintaa aikuisilta ihmisiltä, Jenni Laakso kertoo.

Mies poistui autollaan paikalta tyttärineen ja koirineen niin pikaisesti, etteivät tytöt tai muut silminnäkijät ehtineet edes tarkistaa auton rekisterinumeroa.

– Välinpitämätöntä touhua jättää lapset keskenään, äiti-Laakso toteaa.

Lapset tulivat kotiin äitinsä mukaan silminnähden hysteerisinä, ja nuorimmainen lähti isänsä kanssa sairaalaan tikattavaksi.

– Isompi näki unta tapahtuneesta ja pienempi nukkui kuin tukki, kun päivystyksessä oli kestänyt niin kauan, Laakso kertoo tytärtensä reaktioista.

– Mielessä tämä on koko ajan ollut. Käsi kipuilee ja harmittaa.

Laakso lähti tiedustelemaan ravintolan edustalta, tunteeko kukaan koiran omistajia, mutta tuloksetta. Myöhemmin hän julkaisi tapauksesta Facebook-päivityksen, sai koiran omistajista varteenotettavia vihjeitä ja päätti jättää tapahtuneesta rikosilmoituksen poliisille.

Laakso kummastelee koiran omistajien lisäksi myös muiden paikalle sattuneiden käytöstä.

– Oli sateista ja pimeää, kameroihin ei tallentunut mitään eikä ravintolassa kukaan tiennyt mistään mitään. Yksi ohikulkija oli todennut lapsille, että koira on kiltti koira eikä pure.

Kiitosta hän jakaa sen sijaan päivitystään sosiaalisessa mediassa jakaneille. Tätä kautta myös koiranomistaja ilmoittautui Jenni Laaksolle sunnuntaina iltapäivällä.

– Hän pahoitteli tapahtunutta ja on valmis korvaamaan kaiken tarvittavan mitä tapahtuneesta aiheutui.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.