Sipe Santapukilta ja Toni Wirtaselta hellyttävä ele teho-osaston henkilökunnalle – kiittivät heitä suloisella lahjalla

5:26
Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki avoimina liki 30-vuotiaan Apulannan historiasta: "Noustiin tuhkan seasta"

Apulanta-yhtye teki visiitin sairaalalle ja veivät mukanansa suloisen yllätyksen. 

Apulanta-yhtyeen Sipe Santapukilla ja Toni Wirtasella on sydän paikallaan, nimittäin kaksikko yllätti Päijät-Hämeen keskussairaalaan teho-osaston henkilökunnan suloisella tavalla. Santapukki ja Wirtanen halusivat kiittää henkilökuntaa työpanoksesta koronaviruspandemian keskellä. 

Päijät-Soten virallinen Instagram-tili julkaisi Santapukista ja Wirtasesta hoitohenkilökunnan kanssa yhteiskuvan. Kuvan yhteydessä kerrotaan, että kaksikko oli tuonut itsetekemiä leivonnaisia henkilökunnalle. 

– Apulannan Sipe ja Toni vierailivat tänään keskussairaalamme teho-osastolla. Miehet olivat itse leiponeet osaston väelle korvapuusteja ja kaurakeksejä. Lämmin kiitos Apulantaofficial maistuvasta muistamisesta! kuvan yhteydessä lukee. 

Kaksikko oli kirjoittanut hoitohenkilökunnalle myös kortin, jossa kiittävät heitä. 

Haluamme kiittää teitä äärimmäisen arvokkaasta työstänne näinä raskaina aikoina. Arvostamme teitä suuresti. Toivotamme teille valoisaa ja lämmintä joulunaikaa, kortissa lukee. 

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.) 

Santapukki on vastannut päivitykseen. 

– Kiitos vain itsellenne, hän viestittää. 

Moni Instagram-käyttäjä kehuu Apulannan hienoa elettä. 

– Aivan mahtavan hieno ele! Hyvä Apiksen miehet! Hyvä Lahti! Somessa ylistetään. 

– Upeaa Apulanta ja Hyvää Joulua teille kaikille, kommenteissa lukee. 

Juhlavuosi 2021

Santapukki joutui elokuussa sairaalahoitoon, kun hän sai komplikaatioita jalkaleikkauksen jälkeen. Sen seurauksena bändi joutui perumaan festivaalikeikan. 

Elokuussa Santapukki tuli myös toistamiseen isäksi, kun hän sai lapsen puolisonsa, ex-huippusuunnistaja Minna Kaupin kanssa. 

Apulanta-yhtye juhlistaa vuonna 2021 kolmekymmentä vuotta kestänyttä taivaltaan suomalaisen musiikkimaailman tähtitaivaalla. Wirtanen ja Santapukki antoivat sen tiimoilta haastattelun lokakuussa MTV Uutisille. Juhlapäivän kunniaksi bändi suunnittelee tällä hetkellä muun muassa kuumeisesti Olympiastadionilla juhlavuoden elokuussa järjestettävää keikkaa.

Miehet myönsivät, että monenlaisia tunteita on viime aikoina tullut käytyä läpi.

– Tavallaan stressaa, mutta sitten toisaalta tässä on tullut oltua vähän nostalgiapäissään itse. Bändi tosiaan täyttää kolmekymmentä, mikä on häkellyttävää. Kun ei tunne itse olevansa henkiseltä iältä edes sitä kolmeakymmentä, Santapukki pohti.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja