Pian 30 vuotta täyttävä Apulanta on käyttänyt samaa treenikämppää läpi uransa – Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki antoivat MTV Uutisille yksityiskierroksen ainutlaatuisessa turvapaikassaan

6:55
Tältä näyttää Apulannan vuosikymmeniä käytössä ollut treenikämppä!

MTV Uutiset pääsi vierailemaan pian 30 vuotta täyttävän Apulanta-yhtyeen treenikämpällä Lahdessa. 

Suomen menestyneimpien yhtyeiden joukkoon lukeutuva Apulanta viettää 30-vuotisjuhlaansa vuonna 2021. Syyskuun lopussa yhtye julkisti juhlistavansa merkkipäiväänsä muun muassa jättikeikalla Helsingin Olympiastadionilla ensi vuoden elokuussa. 

Apulanta teki ensimmäisen läpimurtonsa 1990-luvun lopussa ja on tämän jälkeen raivannut tasaisesti tietään Suomen kirkkaimman musiikkitähdistön joukkoon. Matka on ollut pitkä ja monivaiheinen. 

Yksi asia, joka kuitenkin on säilynyt, on Apulannan treenikämppä, joka sijaitsee tällä hetkellä yhtyeen Apulandia-museo-kahvilassa Lahdessa. Treenikämppä oli alunperin Heinolassa, josta yhtye on kotoisin, mutta muutama vuosi sitten bändi siirsi treeniksensä seinineen ja kattoineen Lahteen alkuperäisen talon saatua purkutuomion. 

MTV Uutiset Live sai pääsi vierailemaan ainutlaatuisella treeniksellä Apulannan laulaja-kitaristin Toni Wirtasen sekä rumpalin Sipe Santapukin johdolla. Katso yllä olevalta videolta, mitä erikoisuuksia yhtyeen turvapaikasta löytyy!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja