Sinkkuelämää-tähti avautuu kokemastaan ahdistelusta – agentti joutui puuttumaan tilanteeseen

Sinkkuelämää-tähti avautuu kohtaamastaan ahdistelusta

Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker avautuu kohtaamastaan seksuaalisesta ahdistelusta. Hän kertoo haastattelussa, että alkoi huomioida epämukavat kokemuksensa alalla vain muutama kuukausi sitten.

– Aloin tunnistaa lukemattomia kokemuksia miehistä, jotka käyttäytyivät huonosti tai sopimattomasti. Olin keksinyt keinot jatkaa töihin tulemista tai pysyä kuvauspaikalla kaikesta huolimatta. Työnsin sen vain pois ja jatkoin eteenpäin.

Parker kertoo, ettei tiedä, miksei ollut rohkeampi uhmaamaan huonoa kohteluaan. Hän käytti toisinaan huumoria ongelman torjumiseen.

Kaiken aikaa häntä kuitenkin kalvoi tunne siitä, että huonosta käytöksestä huomauttaminen suoraan vaarantaisi hänen uransa.

– En tuntenut olevani yhtä vaikutusvaltainen kuin mies, joka käyttäytyi sopimattomasti. Se tuntuu tyrmistyttävältä, sillä monissa tapauksissa sitä tapahtui silloinkin, kuin olin erilaisessa asemassa ja minulla oli yhtä paljon valtaa.

Parker tarttui viimein toimeen, kun ”suuri elokuvatähti”, jonka nimeä hän ei paljasta, ylitti rajan. Parkerin mukaan mies esimerkiksi vitsaili hänen vartalostaan ja sai aikaan sopimattomia kommentteja siitä, mihin ihmiset ajattelivat voivansa suostutella hänet. Parker pyysi apua agentiltaan, joka puuttui peliin välittömästi ja varoitti miehiä sopimuksen rikkomisesta.

– Kaikki muuttui muutamassa tunnissa. Agenttini sanoi, että jos käytös jatkuu, minulla on matkalippu pois kaupungista enkä tule takaisin.

Parker kertoo tunteneensa olonsa paremmaksi ja turvallisemmaksi sen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja