Sinkku on vapaa tekemään mitä huvittaa!

Haluatko lähteä yllättäen matkalle tai flirttailla juuri viereesi istuneen henkilön kanssa? Anna mennä vaan, sillä sinkku on vapaa tekemään mitä huvittaa.

MTV Lifestyle tiedusteli sinkkuelämän parhaimpia puolia. Lähestulkoon kaikkien mielestä sinkkuna olemisen ihanuuteen liittyy vapaus tehdä ihan mitä haluaa. Lue mietteitä sinkkuelämän mahtavuudesta alta:

”Sinkkuna kaikki on mahdollista. Jos hetken huuma iskee, siihen voi tarttua. Eikä ihastumisesta tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa.”

– Nainen, 27

”Deittailu! Vapaus tehdä mitä haluaa välittämättä kenenkään muun menemisistä ja tulemisista tai elintavoista.”

– Nainen, 27

”Saa tehdä mitä haluaa, koska haluaa. Saa matkustaa yksin. Saa lähteä vaikka matkalle koska vain ilman, että täytyy ilmoittaa kellekään.”

– Nainen, 28

"Eiköhän siinä ole parasta se vapaus, että saa tehdä mitä huvittaa ja milloin huvittaa ja kenen kanssa huvittaa, eikä ole kenellekään tilivelvollinen. Sitten kyllä hirttää herkästi iso vaihde silmään, mutta kai se kuuluu asiaan. Ja sinkkuna on enemmän aikaa kavereille."

– Mies, 26

”Ehkä vapaa-aika, oma aika siis, ehtii tehdä omia juttuja enemmän.”

– Nainen, 25

”VAPAUS!”

– Mies, 24

"On vapaus rakastua, vaikka neljä kertaa päivässä"

”Sinkkuelämässä on parasta se, ettei tarvitse huolehtia kuin itsestään eikä kukaan oikein voi satuttaa. Ja tietenkin flirttailu kaikille kaksilahkeisille ja tieto siitä, että on vapaa tekemään mitä vaan.”

– Nainen, 29

”Parasta on, että saa mennä ja tulla vapaasti, eikä kukaan kysele perään. Illat ovat omassa käytössä ja voin nopeallakin aikataululla muuttaa suunnitelmia.”

– Nainen, 33

”Sinkkuudessa on parasta se, että saa olla älyttömän itsekeskeinen. Kaikkea voi tehdä juuri niin paljon, kuin haluaa itse tehdä. On myös vapaus flirttailla, jutelle kymmenelle ihmiselle Tinderissä samanaikaisesti, hillua baarissa ja rakastua vaikka neljä kertaa päivässä. Vaikka joskus on yksinäistä, on aika ihanaa, että kukaan koko maailmassa ei tiedä, että kuka se on kenen kanssa sitä päätyy olemaan. Tulevaisuuden kumppani voi olla ihan kuka vain. Se on aika vapauttavaa. Itsensä kehittäminen ja ihmisenä kasvaminen on myös helpompaa silloin, kun ei joudu rajoittamaan itseään. Parisuhteessa nauttii toisen seurasta ja keskittyy keskinäiseen kivaan niin paljon, että oma minuus voi välillä unohtua.”

– Nainen, 28

Mikä sinun mielestäsi on sinkkuna parasta?

Haluatko lisää inspiraatiota? Seuraa MTV Lifestyleä FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat