Sinikka Sokka lähetyksessä: Muistan Agit Prop -aikoja ylpeydellä

Studio55.fi-lähetyksessä vieraillut näyttelijä ja laulaja Sinikka Sokka paljastaa muistelevansa ylpeydellä nuoruuttaan vasemmistolaisen aatteen parissa.

Studio55.fi-ohjelman vieras näyttelijä ja laulaja Sinikka Sokka vaikutti nuoruudessaan Agit Prop -yhtyeessä, joka vei vasemmistolaista sanomaa eteenpäin musiikin avulla. Sokka muistelee vaihetta suurella lämmöllä ja ylpeydellä.

– Se sitoutumisen määrä, into ja se usko parempaan maailmaan oli valtavan vilpitöntä ja aitoa, ja koko liike, joka liittyi siihen. Suuri innostus ja valtavasti ihmisiä, yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä.

– Totta kai siinä tuli kaikenlaisia ylilyöntejä, kaikkia tyhmyyksiä tuli tehtyä, mutta kysynpä vain, kuinka monta nuoruutta on läpikäyty tässä maailmassa, ettei olisi tehnyt jotain tyhmää, Sokka nauraa.

Sokka sanoo, ettei kummemmin usko vaiheen vaikuttaneen jälkikäteen uraansa.

– Enhän minä tiedä, mitä ihmiset syvällä sisimmässään ajattelevat. Mutta varmaan on joissakin yhteyksissä ollut niin, että on ollut jonkinlaisia ennakkoluuloja, ja ollut vaikea sulattaa minua jossain muussa yhteydessä kuin taistelevana, punalippua liehuttavana, Sokka nauraa.

Klikkaa kuvaa ja katso lähetyksestä, mitä muuta näyttelijä Sinikka Sokka kertoi menneistä vuosistaan.

Studio55.fi

Tutustu MTV3.fi:n uuteen Lifestyle-sivustoon, josta löydät kaikki uusimmat Lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja