Singaporen kakkossija vakuutti Verstappenin: “Automme on sarjan paras”

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen kertoo vakuuttuneensa Singaporen F1-kisan jälkeen siitä, että itävaltalaistallin auto on tällä hetkellä sarjan paras.

Verstappen toi autonsa ruutulipulle Marina Bayn radalla kisan kakkossijalla. Hollantilaiskuski kertoo olevansa nyt varma siitä, että RB14-auton taso riittää enemmän kuin haastamaan kärkitallit Ferrarin ja Mercedeksen.

– Mielestäni meillä on kentän paras auto, kuten saimme havaita Singaporessa. Tietenkin toivomme sitä, että ensi vuonna jatkamme uuden moottoritoimittajamme kanssa oikeaan suuntaan, Verstappen sanoi.

– Meillä on jo oikeat ihmiset, mutta kokonaisuutena paketti ei ole vielä kunnossa. Ensi vuosi on myös vaikea, mutta toivottavasti meillä on sitä seuraavana vuotena jo todellinen mahdollisuus, Verstappen jatkoi.

Red Bullin ja Renault’n yhteistyö päättyy tähän kauteen, eikä kumppanusten välejä ole voinut kuvailla enää pitkään aikaa lämpimiksi. Hondaa jo innolla odottava Verstappen ei malta olla heittämättä piikkejä lähtevän moottoritoimittajan suuntaan.

– Ennen kaikkea Hondan budjetti on monta kertaa suurempi kuin nykyisen moottoritoimittajamme. Sen lisäksi he ovat menossa myös testipenkistä saatujen tulosten kanssa oikeaan suuntaan, ja he haluavat todellakin voittaa, Verstappen sanoi.

– Meillä on jo tiimissä halua voittaa. Nyt myös toinen puoli - moottori - on saatava kuntoon. Siinä myös varmasti onnistumme ensi vuonna, hollantilaiskuski lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat