Red Bull uhkuu itsevarmuutta F1-kehityksestään: ”Kaksi viikkoa edellä aikataulua”

Tavallisesti kauden aikana vauhtinsa äkillisesti löytänyt Red Bull on tänä vuonna ottanut opikseen aiemmista virheistään, kertoo tallin neuvonantaja Helmut Marko. Hänen mukaansa Red Bull on nyt kaksi viikkoa edellä aikataulustaan.

Red Bull on jäänyt viime vuosina ratkaisevasti muiden kyydistä heti alkukaudesta, kun uuden auton kehittäminen on karannut pitkälle myöhempään kauteen. Tällä kaudella Red Bull otti kesällä loikan kohti kärkeä, kun Max Verstappen ajoi ensimmäisen kolmesta voitostaan Itävallassa.

Tallissa on puhuttu joka vuosi, että hereillä on oltava heti Australian kauden avauksesta lähtien, mutta nyt Markon mukaan tämä saattaa kerrankin toteutua.

– Olemme ottaneet opiksemme emmekä aio ensi vuonna käyttää mitään tekosyitä, Marko linjasi itävaltalaisen Servus TV:n ohjelmassa.

– Honda-moottorimme on huippu, Max on huippu, joten nyt meidän täytyy valmistaa hyvä runko autolle. Tällä hetkellä olemme kaksi viikkoa edellä aikataulua.

– Tämä sujuu paremmin kuin koskaan aiemmin, Verstappen sanoo.

Samassa haastattelussa Max Verstappen näki Red Bullin tilanteen erittäin positiivisena.

– Olen todella positiivinen. Tuntuu hyvältä olla Red Bullilla, ja se on kaikista tärkeintä. Haluamme kaikki voittaa yhdessä. Haluan voittaa Red Bullin kanssa, Verstappen linjaa.

Lue myös:

    Uusimmat