Mainos

Sinead O'Connorin uusin avio-onni kesti 16 päivää

Irlantilaisartisti Sinead O'Connor lopetti tuoreimman avioliittonsa lyhyeen; se ei ennättänyt kestää kuin 16 päivää. Hän syytti karillemenosta aviomiehensä, terapeutti Barry Herridgen sukua ja ystäviä, jotka toivat suhteeseen liikaa paineita eivätkä hyväksyneet liittoa.

O'Connor, 46, kirjoittaa blogissaan, että avioliitto lähti väärään suuntaan heti sen jälkeen, kun seremonia pidettiin joulukuun 8:ntena Las Vegasissa. Tähden mukaan pari eli yhdessä ainoastaan seitsemän päivää, ja ero koitti jouluaattona.

"Kolme tuntia häistä avioliitto meni karille tiettyjen sulhaseni elämässä olevien ihmisten käytöksen takia. Ja myös itse annoin kylmää kyytiä, kun etsimme maria hääyönä, sillä minähän en juo", tähti kirjoittaa ja ottaa syyn osin myös omalle kontolleen.

Sinead O'Connorin mukaan "Herridge oli hyvin loukkaantunut tapahtuneesta ja myös hänen läheistensä asenteesta avioliittoa kohtaan. Minulle kävi selväksi, että jos hän pysyisi kanssani, hän joutuisi kestämään ja menettämään liikaa."

"Oli väärin kiirehtiä"

Laulaja kertoo, että päätös avioliiton lopettamisesta oli hänen omansa, ja he molemmat olivat tehneet väärin kiirehtiessään avioon ilman, että seurauksia sulhaselle oli otettu huomioon. Blogissaan hän kirjoitti, että pari ei ollut ollut ilkeä toisilleen.

Sinead O'Connor on ollut tätä ennen naimisissa kolmesti. Edellinen avioliitto muusikko Steve Cooneyn kanssa loppui alkuvuonna kestettyään vuoden päivät.

Päänsä ajellut Sinead O'Connor nousi julkisuuteen 1980-luvun lopulla omaperäisellä äänellään ja kappaleella Nothing Compares 2 U. 90-luvulla hän herätti ristiriitoja revittyään paavi Johannes Paavali II:n kuvan suorassa tv-lähetyksessä. Teolla hän halusi vastustaa katolisen kirkon pappien tekemää seksuaalista hyväksikäyttöä. Hän myös julistautui lesboksi, perui sen pian ja vihitytti itsensä papiksi kapinallisessa katolisen kirkon lahkossa.

(MTV3 - Reuters- AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.