Mainos

"Silmissäni pimeni" – Carrie Fisher lähetti aikoinaan ällöttävän paketin ystävänsä ahdistelijalle

Carrie Fisher puolusti ystäväänsä aikoinaan äärimmäisen kovalla tavalla. 

Viime vuonna kuollut yhdysvaltalainen näyttelijä Carrie Fisher muistetaan legendaarisista elokuvarooleistaan kuin myös vilpittömyydestään sekä armottomasta asenteestaan. Elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin naisten hyväksikäyttö-skandaalin paljastuttua Fisherin ystävä Heather Ross jakoi tarinan ystävästään, joka puolusti häntä seksuaalisen ahdistelun jälkeen.

Ross kertoi yhdysvaltalaisessa radiohaastattelussa, että hänellä oli aikoinaan tapaaminen erään hyvin menestyneen tuottajan kanssa. Kyseessä ei ollut Weinstein ja tapaamisen piti olla tiukasti asiakeskeinen. Rossin mukaan tuottaja tuli hakemaan hänet autollaan, mutta tämä ajoi pian tien sivuun, kiipesi hänen päälleen ja kouri häntä. 

Kun Ross kertoi Fisherille asiasta, hänen ystävänsä oli huolissaan hänestä. Muutama viikko myöhemmin Fisher lähetti hänelle viestin. Viestissä Fisher kertoo, kuinka oli lähestynyt ystäväänsä ahdistellutta miestä.

– Silmissäni pimeni Sonyn studiolla. Tiesin että hän luultavasti olisi siellä, joten menin hänen toimistoonsa ja toimitin hänelle henkilökohtaisesti pienen laatikon, joka oli solmittu valkoisella rusetilla. Se oli lehmän kieli jossa oli lappu missä luki: "Jos ikinä kosket rakkaaseen Heatheriini tai kehenkään muuhun naiseen uudestaan, seuraavassa lähetyksessä tulee olemaan jotain sinulle kuuluvaa paljon pienemmässä laatikossa."

Fisher tunnetaan parhaiten roolistaan prinsessa Leiana Tähtien sota -elokuvissa. Näyttelijä kuoli viime vuoden joulukuussa sydänkohtaukseen 60-vuotiaana.

Lähde: The Cut

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.