Siivittääkö suomalaisten rakastama paikka Lewis Hamiltonin lentoon? Brittitähti valotti erikoissuunnitelmaansa: "Saatan käyttää"

Singaporessa kaasutellaan tänä F1-viikonloppuna paahtavassa kuumuudessa, joka tuntuu ajokin sisällä kuin saunalta. MM-sarjaa johtavan Mercedes-tähti Lewis Hamiltonin kisasuunnitelmassa tämä on huomioitu sangen suomalaisella tavalla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton kaasutteli aika-ajoissa toiseksi, edellään Ferrarin Charles Leclerc ja heti perässä Sebastian Vettel. C Moren Mervi Kallio tiedusteli britiltä, mikä on hänen avaimensa menestykseen ja Ferrarien lyömiseen parituntisessa kisassa saunan kaltaisissa oloissa.

– Suomalainen sauna auttaa aina ja meillä on yksi hotellissani, joten saatan käyttää sitä tänä iltana. Olen kuitenkin tottunut tällaiseen kuumuuteen, Hamilton vastasi lauantain aika-ajojen jälkeen.

Hamilton muistutti, että peli muuttuu sunnuntain kisaan täysin.

– Aika-ajo on superhyökkäävää ja kuin sprinttiä. Kisa on pitkä, pitkä maraton. Siinä on kyse renkaiden hallinnasta, asemien löytämisestä. Täällä on vaikea seurata toista, ja ohittamiseen tämä on vaikea rata.

– Meidän täytyy olla todella viisaita.

Lue myös:

    Uusimmat