Siirtohuhujen kohteena oleva Mikael Granlund laukoi upean maalin

Tarkkaakin tarkempi: Mikael Granlund laukoi komeasti yläkulmaan 0:44
Tarkkaakin tarkempi: Mikael Granlund laukoi komeasti yläkulmaan (video: NHL.com)

NHL:ssä Minnesota Wild otti kotivoiton San Jose Sharksista luvuin 4–3. Ottelun avasi ylivoimamaalilla Sharksin Mikael Granlund toisen erän ensiminuuteilla.

Siirtohuhujen kohteena viime aikoina ollut Granlund laukoi kiekon upeasti Wild-maalin yläkulmaan.

Katso Granlundin maali yllä olevalta videolta!

Viimeiseen erään luisteltiin 2–2-tasatilanteessa, mutta kotijoukkue löi lopulta vieraansa, kun jo yhden maalin tehnyt Kirill Kaprizov laukoi kiekon kahdesti Wildin maalin perukoille. Hattutemppu oli Kaprizovin kauden kolmas.

Sharksin maalia vahtinut Kaapo Kähkönen torjui yhteensä 28 kertaa.

Tappio oli Sharksille seitsemäs peräkkäinen.

Luukkonen torjui 30 kertaa

Suomalaisedustamista nähtiin myös Buffalo Sabresin maalilla, kun joukkueen vieraaksi saapui Winnipeg Jets. Ukko-Pekka Luukkonen torjui Buffalon maalilla yhteensä 30 kertaa.

Kaksi ensimmäistä erää pelattiin tasaisissa merkeissä, mutta winnipegiläiset pääsivät laukomaan viimeisessä erässä neljä peräkkäistä maalia. Ottelu päättyi Winnipegin voittoon luvuin 5–2.

Jets on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain kaksi.

Vaakanaiselle syöttöpiste

Vancouver Canucks kävi päihittämässä Anaheim Ducksin luvuin 2–1. Anaheimin suomalaispuolustaja Urho Vaakanainen nappasi itselleen syöttöpisteen joukkueen ainokaiseksi jääneestä, Alexander Killornin laukomasta maalista.

Anaheimin tappiota edelsi kaksi peräkkäistä voittoa.