Eeli Tolvasen tykki puhui – Mikael Granlund ohjasi Predatorsin voittomaalin

Nashville Predatorsin Eeli Tolvanen päätti pitkän kuivan kautensa NHL:ssä, kun hän sivalsi maalin Chicagoa vastaan.

Tolvanen paukutti maalin jo reilun kolmen minuutin pelin jälkeen kovalla laukauksella, joka painui vastustamattomasti Kevin Lankisen vartioiman maalin ylänurkkaan.

Suomalaishyökkääjä on viimeksi onnistunut maalinteossa lähes kuukausi sitten. Kaikkiaan Tolvanen on tehnyt tällä kaudella yhdeksän maalia.

Eeli Tolvasen maalin voit katsoa tästä linkistä.

Myös Mikael Granlund oli ottelussa iskussa. Granlund syötti ensin Predatorsin 3–2-johtomaalin ja ohjasi kolmannen erän alussa ottelun voittomaaliksi jääneen 4–3-osuman. Predatorsin maalilla Juuse Saros otti 28 koppia. Virkaveli Kevin Lankinen venyi kiekon eteen 30 kertaa.

Haula maalinteossa

Boston aloitti ottelun räväkästi Pittsburhg Penguinsia vastaan. Bruins johti reilun kahden minuutin jälkeen pingviinejä jo 2–0, kun Erik Haulan maalille toimittama kiekko kimposi puolustaja luistimesta sisään.

Pittsburgh onnistui kaventamaan, mutta voittolukemat kirjattiin Bostonille 2–1.

Kaapo Kakko loukkaantui ikävästi New york Rangersin ottelussa Detroit Red Wingsia vastaan.