Siim Liivik joutui ex-tähtipelaajan tatuointipöydälle: "Kostan ne kaikki v***n poikkarit"

5:14
Videolla Hockey Night vierailee Hämeenlinnassa, jossa ex-hyökkääjä Janne Lahti esittelee uutta uraansa.

Maailmanmestarihyökkääjä Janne Lahti lopetti pitkän jääkiekkouransa kauteen 2018–19. Nyt Lahti on artisti, joka pääsi lyömään leimaa Hockey Nightin toisen vakiojäsenen Siim Liivikin kinttuihin.

Jääkiekon ammattilaisuransa aikana Lahti ehti vierailla muun muassa KHL:ssä ja Pohjois-Amerikassa AHL:ssä. Hänen todellinen tehohetkensä osui kauteen 2010–11, jolloin hän paukutti 37 maalia Helsingin Jokereiden riveissä.

Lahti voitti tuolla kaudella Liigan maalikuninkuuden ja Jukka Jalonen otti hänet mukaan kevään MM-kisoihin. Sieltä mukaan tarttui maailmanmestaruus.

Nyt Lahti toimii toisenlaisissa ympyröissä. Hän pitää yllä tatuointiputiikkia Hämeenlinnassa.

– Otin piirtämisen tosissaan jo pienenä. Ajatus tästä kulki rinnalla oikeastaan koko peliuran aikana. Erityisesti viimeisten pelivuosien aikana käytin piirtämistä rahoituskeinona otteluiden jälkeen. Piirtelin aina muutaman tunnin ja väsytin silmät niin, että sain hyvin unta pelien jälkeen, Lahti avaa ohjelmassa uuden uransa taustoja. 

Lahti pääsee myös tositoimiin, kun hän iskee suositun rap-duon JVG:n logon Liivikin takareiteen.

– Kostan tässä ne kaikki v***n poikkarit, Lahti naurahtaa hänen ja Liivikin yhteisistä pelivuosista liigakentillä.

Video Liivikin ja Ari Vallinin tatuointivierailusta näkyy jutun yläreunasta.

Alla Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen Hockey Night -haastattelu, jossa käydään läpi muun muassa sitä, miten hän aikanaan päätyi HPK:hon ja miksi HPK on tehnyt niin kovaa jälkeä rajallisella budjetilla.

12:08

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja