Mainos

Siilinjärven jättimäisestä Eurojackpot-voitosta on vielä yksi lähes 2 miljoonan arvoinen osuus lunastamatta – Veikkaus ihmettelee: "Kieltämättä alkaa muodostua meillekin mysteeriksi"

4:12
Kauppias kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa tunnelmistaan lottovoiton jälkeen. Sittemmin kauppiaspari siirtyi sivuun ja otti "aikalisän".

Elokuun lopulla Siilinjärvelle osuneesta kaikkien aikojen suurimmasta Eurojackpot-voitosta on edelleen lunastamatta yksi osuus, jonka arvo on yli 1,8 miljoonaa euroa, tiedottaa Veikkaus.

Elokuussa yhteensä 92 miljoonan euron jättipotin voittaneessa kimppapelissä oli 50 osuutta, joista suurin osa on jo maksettu voittajien tileille.

Yksi yli 1,8 miljoonan euron osuus on kuitenkin yhä lunastamatta. 

– Kieltämättä tämä yhden osuuden kohtalo alkaa muodostua meillekin mysteeriksi. Tavoitimme tuon kyseisen voittajan silloin heti tuoreeltaan ja hänelle kerrottiin voitonmaksuun liittyvistä yksityiskohdista, mutta rahojaan tuo henkilö ei ole vielä käynyt lunastamassa, sanoo Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa tiedotteessa.

Auremaan mukaan kyseistä voittajaa on yritetty tavoitella useita kertoja viimeisen kuukauden aikana, mutta hän ei ole vastannut yhteydenottopyyntöihin. 

Auremaan mukaan lunastusaikaa on vielä hyvin jäljellä, sillä voitto vanhenee vuoden kuluessa arvontapäivästä lähtien. Silti Veikkauksella tilanne herättää ihmetystä. 

– Tietenkin me täällä toivomme, että tämä asia ratkeaisi mahdollisimman pian ja voittaja saisi rahansa. Voittokahvit laitetaan porisemaan, kunhan voittaja tänne ilmestyy. Kannattaa kuitenkin olla ainakin päivää ennen saapumista yhteydessä asiakaspalveluumme, että saadaan kakkukin leivottua juhlan kunniaksi.

Lue lisää:

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja