Siilinjärven Eurojackpot-kaupan kauppiaspari siirtyy sivuun ja ottaa "aikalisän" – IL: Kauppiaan on lunastettava ylijääneet rivit itselleen

Siilinjärvi sai pari viikkoa sitten kerralla monta uutta miljomääriä, kun paikkakunnalla pelattiin kimppapelinä 92 miljoonan Eurojackpot-voitto. Nyt voittokupongin myyneet kauppiaat aikovat jäädä sivuun kaupan pyörittämisestä.

– Nämä 15 vuotta ovat olleet hienoa aikaa, siihen on mahtunut paljon vauhtia ja jännittäviä tilanteita. Nyt otamme yrittäjänurallamme aikalisän ja ajatuksenamme on vielä palata kauppiastyöhön, kommentoivat kauppiaspari Jyrki ja Virpi Huttunen päätöstään tiedotteessa. 

Voittokuponki pelattiin Siilinjärvellä sijaitsevassa K-Supermarket Herkkupadassa, jonka kauppiaspari tiedotti eilen ottavansa aikalisän kauppiastyöstä.

MTV Uutiset eivät tavoittanut kauppiaita kommentoimaan tarkemmin aikalisän syytä tai sitä liittyykö se Herkkupadassa pelattuun voittokuponkiin. 

Porukkapeli saattaa rikastuttaa kauppiaan

Iltalehden mukaan Loton tai Eurojackpotin porukkapeli saattaa yllättäen tuoda miljoonavoiton peliä myyneelle kauppiaalle tai kauppan taustalla vaikuttavalle yritykselle. 

Tällaiset onnenkantamoiset liittyvät porukkapeleihin, sillä aina tietylle pelaajamäärälle avattuun peliin ei saada täyttä määrää pelaajia.

Lehden mukaan tällaisessa tapauksessa kauppiaan tai kauppaa pyörittävän yrityksen on lunastettava ylijääneet rivit itselleen. 

– Kyllä kaikki ylijääneet pitää lunastaa. Näin siis pelissä, joka on tehty myyntipaikassa ja pelin sulkeutuessa osuuksia jää yli, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula vahvistaa Iltalehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat