Sidney Crosby jyllää täysin pysäyttämättömänä – suomalaishyökkääjä petasi NHL-kapteenin maagisen maalin

Sidney Crosbylta todella tyylikäs osuma – Valtteri Puustinen petasi hurjastelevan konkarin maalin 1:03
Katso tästä, miten Sidney Crosby ohjasi todella tyylikkään osuman Valtteri Puustisen petauksesta.

Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby on hurjastellut Colorado Avalanchen vieraana jääkiekon NHL:ssä täysin pysäyttämättömällä tavalla. Kanadalaiskonkari on ollut mukana joukkueensa toistaiseksi kaikissa neljässä maalissa.

Crosbylla on joukkueensa neljästä osumasta tehopisteet 1+3.

Penguins-kapteenin silmiä hivelevin suoritus tänä iltana on ollut hänen viimeistelemänsä Penguinsin 3–0-maali. Suomalaishyökkääjä Valtteri Puustinen pelasi kiekon toisessa erässä maalin kulmalle, josta Crosby ohjasi sen kerrassaan kauniisti ja taidokkaasti reppuun.

Katso osuma ylälaidan videolta.

Avauserässä Jesse Puljujärvi niittasi maalin edestä pelivälineen rysään Crosbyn rystylaukauksen ja sitä seuranneen joukkuekaveri Reilly Smithin väliin pääsyn jälkeen. Suomalaishyökkääjä oli juuri päässyt jäähyaitiosta (video alla). Osuma oli Puljujärvelle NHL-kauden toinen.

Jäähyaitiosta vapautunut Jesse Puljujärvi lyö karat sisään – Pittsburgh johtoon Coloradon vieraana 1:44
Jesse Puljujärvi vapautui jäähyaitiosta – sitten heilui Colorado Avalanchen reppu.

Pittsburgh höyryää Coloradon rysään jo neljännen osuman – Sidney Crosbylle yhtä mones piste 0:41
Tässä syntyy Sidney Crosbyn illan neljäs tehopiste – Pierre-Olivier Joseph kiittää syötöstä.

Pittsburghin johdettua jo 4–0 Sean Walker ja toisen erän viimeisellä minuutilla maalannut Yakov Trenin nostivat Avalanchen lähemmäs. Peli on kahden erän jälkeen pingviineille 4–2.

Colorado Avalanchen ja Pittsburgh Penguinsin välistä NHL-ottelua voi seurata suorana lähetyksenä MTV Subilta tai MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.