Colorado Avalanche höyrysi neljän maalin takaa ohi – supertähdet hirmuliekissä

Neljän maalin takaa tasoihin noussut Avalanche voittaa – Jonathan Drouin niittaa jatkoaikamaalin 1:35
Katso: Neljän maalin takaa tasoihin noussut Colorado Avalanche voittaa – Jonathan Drouin niittaa jatkoaikamaalin.

Colorado Avalanche viritti hurjan kirin ja nousi neljän maalin tappioasemasta voittoon Pittsburgh Penguinsia vastaan. NHL-kiekko-ottelu päättyi coloradolaisisäntien 5–4-voittoon.

Avalanchen kannalta näytti pahalta, kun Penguins johti ottelua 36. peliminuutin kohdalla jo 4–0. Pingviinien kapteeni, NHL-supertähti Sidney Crosby oli ollut osana jokaisessa joukkueensa maalissa tehopistein 1+3.

Vieraiden iloittelu loppui kuitenkin siihen. Avalanche kiri jo toisen erän loppuminuuteilla kahden maalin päähän, kun Sean Walker ja Yakov Trenin osuivat.

Nousu jatkui kolmannessa erässä. Jonathan Drouin ja Nathan MacKinnon nostivat maaleillaan isännät tasoihin. MacKinnon syötti ensin Drouinin maalin ja sen jälkeen kuvio meni toisinpäin.

Nathan MacKinnon venyttää pisteputkensa 18 ottelun mittaan – Jonathan Drouin iskee Coloradon maalin päähän 1:10
Näin syntyi Johathan Drouinin 3–4-kavennus.

Coloradon armoton kiri tuo tulosta – Nathan MacKinnon tasoittaa 4–4:ään 1:42
Näin Nathan MacKinnon tälläsi ottelun 4–4:ään.

Jatkoajalla Drouin löi huipennuksen kihauttamalla Avalanchen voittoon.

Näet jatkoaikamaalin ylälaidan videolta.

Drouin tehoili pisteet 2+1=3, MacKinnon puolestaan 1+2=3 ja Devon Toews 0+2.

MacKinnonin pisteputki venyi 18 ottelun mittaiseksi. Avalanche juhli yhdeksättä peräkkäistä voittoaan.

Puljujärvelle maali, Puustiselle syöttö

Suomalaisista ottelussa tehoilivat Penguins-hyökkääjät Jesse Puljujärvi ja Valtteri Puustinen.

Puljujärvi painoi avauserässä ottelun ensimmäisen maalin: hän löi luukulta irtokarat reppuun vapauduttuaan hetki tätä ennen jäähyaitiosta. Maali oli hänelle NHL-kauden toinen.

Jäähyaitiosta vapautunut Jesse Puljujärvi lyö karat sisään – Pittsburgh johtoon Coloradon vieraana 1:44
Jesse Puljujärvi vapautui jäähyaitiosta – sitten heilui Colorado Avalanchen reppu.

Puustinen puolestaan petasi toisessa erässä Crosbyn maalin kulmalta häikäisevästi ohjaaman 3–0-osuman.

Sidney Crosbylta todella tyylikäs osuma – Valtteri Puustinen petasi hurjastelevan konkarin maalin 1:03
Katso tästä, miten Sidney Crosby ohjasi todella tyylikkään osuman Valtteri Puustisen petauksesta.