Shokeeraava tappio jäi taakse, Tomi Lämsältä lupaavaa tekstiä Nuorista Leijonista

5:00
Videolla juttua vielä meneillään olleesta Nuorten Leijonien Slovakia-ottelusta.

Suomi onnistui petraamaan selkeästi peli-ilmettään jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, kun se kaatoi tiistaina Slovakian 5–2. Nuorten Leijonien päävalmentaja Tomi Lämsä saattoi myhäillä pelin jälkeen.

Suomi koki MM-kisojen avaustaistossa shokeeraavan tappion, kun Sveitsi oli parempi lukemin 3–2. Päivä tästä ja moni asia oli toisin.

Jos Suomi jäi vielä avaustaistossa Sveitsin liimaträppiin, nyt se vyörytti hyökkäyksiä Slovakian päätyyn.

Oli tunnetta, oli ilmettä, taistelua ja päättäväisyyttä.

– Heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien näkyi sellaisia asioita, joita painotimme ja joita halusimme eilisen jäljiltä korjata. Joukkue vastasi erinomaisella tavalla huutoon, Nuorten Leijonien päävalmentaja Tomi Lämsä kehaisi MTV Urheilulle.

Suomen joukkueesta näkyi lupaavia merkkejä jatkoa ajatellen.

– Saimme käännettyä pelin virtauksen ja aktiivisuuden meidän eduksemme. Vielä on asioita, mitä pitää viedä eteenpäin, mutta olemme hyvällä tiellä, Lämsä vakuutteli.

Mitkä ovat ne isoimmat petrauksen kohteet?

– Hyökkäysten päättäminen, tylyys, kun pelataan vastustajan maalia kohden ja halu voittaa kakkoskiekkoja vastustajan maalin läheisyydessä. Ne ovat isoja juttuja. Myös oman maalin eteen pitää löytää jämäkkyyttä niin, että voitamme kakkoskiekot itsellemme. Kun turnaus etenee, niin nuo asiat nostavat entistä enemmän päätään, Lämsä vastaa.

Suomen turnaus jatkuu torstaina ottelulla Latviaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja