SHL-seura sai murskatappion jälkeen vakavia uhkauksia – poliisit turvasivat harjoituksia

Jääkiekon SHL:ssä torstai-iltana 7-1 murskatappion Örebrolle kokenut Frölunda sai sosiaalisen median kautta ottelun jälkeen vakavia uhkauksia. Seuraavan päivän harjoituksia turvattiin poliisivoimin, kertoo Expressen.

Kuvan videolla Frölundan 4-1 vierasvoitto CHL:n puolivälierissä.

Ruotsalaisseura on tehnyt rikosilmoituksen uhkauksista.

– Saimme uhkauksia sosiaalisen median kautta, ja päätimme tehdä niistä rikosilmoituksen. Uhkaukset ovat kohdistuneet koko seuraan, Frölundan lehdistöpäällikkö Peter Kymmer sanoo.

Frölundan hyökkääjä Sebastian Stålbergilla on ymmärrystä sille, että tunteet saattavat joskus kohahtaa, mutta uhkaukset hän tuomitsee.

– Se ei ole hyvä asia, se on selvää, että tunteet nousevat pintaan. Meille se on myös tunteikasta, kun häviämme 7-1 lukemin. Se ei ole oikein, mutta uhkauksetkaan eivät ole oikein. Sellaista emme halua yhteiskuntaamme, Stålberg sanoo.

Poliisit olivat jo paikalla, kun Frölundan joukkue palasi matkaltaan.

– Saimme tiedon jo ottelun aikana, joten päätimme nostaa turvallisuustasoa. Näimme, että poliisit olivat täällä tänään, ja he olivat myös paikalla, kun tulimme kotiin. Yhdellekään yksittäiselle pelaajalle ei ole tullut uhkauksia, Stålberg sanoo.

Frölunda pelaa lauantaina Växjötä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat