SHL:n ratkaisupelin aattona ikävä lieveilmiö – Luulajassa täysi lippukaaos

Tämä taklaus puhutti SHL-finaalissa – Färjestadin Lennström selvisi kyynärpääniitistä ilman rangaistusta 0:35
SHL-finaaleissa on nähty fyysistä peliä. Tämä painava töötti jätettiin rankaisematta.

Luulajassa pelattavan SHL:n seitsemännen finaalin lipunmyynti on saanut kaaosmaisia piirteitä. Ratkaisuottelun liput myytiin loppuun minuuteissa.

Kovan kysynnän vuoksi mustan pörssin toimijat ovat hamstranneet lippuja tienestien toivossa. Toimet keplottelua vastaan on Luulajan mukaan aloitettu.

– Olemme alkaneet mitätöimään lippuja niiltä, jotka ovat myyneet tai yrittäneet myydä niitä korkeampaan hintaan. Lippujen jälleenmyynti on ostoehtojen vastaista, viestintäpäällikkö Robert Hedlund kertoo Aftonbladetille.

Lipun mitätöinti vaikuttaa luonnollisesti myös niihin, jotka ovat mahdollisesti ostaneet tiketin korkeampaan hintaan trokarilta. Luulaja muistuttaakin, että lippuja tulee ostaa vain viralliselta taholta. 

Neljän lipun ostokiintiöstä huolimatta monet etuosto-oikeutetut jäivät ilman. Mustasta pörssistä jäljitetyt ja mitätöidyt liput tulevat uudelleen myyntiin Luulajan omiin kanaviin.

SHL-kausi huipentuu torstaina Luulajan ja Färjestadin väliseen seitsemänteen otteluun. Sarjassa on nähty tähän mennessä pelkkiä kotivoittoja. 

SHL:n ratkaiseva finaali Luulaja–Färjestad katsottavissa C Morella torstaina 12.5. klo 20:25 alkaen.




Lue myös:

    Uusimmat