Ruotsin jääkiekkofinaalissa puhkesi kahakka – upea sarja eteni seiskapeliin

Ruotsin jääkiekkofinaalissa puhkesi kahakka 1:23
Katso videolta ensimmäisen erän lopun torikokous.

Jääkiekon SHL:n finaalit etenivät seitsemänteen peliin, kun Färjestad kaatoi kotonaan Luulajan 3-1. Tunteet olivat pinnassa ottelun aikana ja ensimmäisen erän loputtua joukkueiden välillä nähtiin kaukalossa kahakka.

Färjestad karkasi kahden maalin johtoon ensimmäisen erän puolivälissä. Erän loputtua nähtiin pelaajien välillä nahina, josta lopulta jaettiin molemmille joukkueille kaksi kahden minuutin rangaistusta. Toisessa erässä ei maaleja nähty.

Luulaja tuli kolmannen erän loppupuoliskolla maalin päähän, mutta Sami Lepistön puolta minuuttia myöhemmin tullut kampitusrangaistus kävi kalliiksi Färjestadin viimeistellessä ylivoimalla viimeisen sinetin kolmannelle voitolle sarjassa.

Färjestad tasoitti voittonsa myötä finaalisarjan 3-3-lukemiin. Sarjan seitsemäs ja ratkaiseva loppuottelu pelataan torstaina.

Katso pääkuvan videolta ensimmäisen erän jälkeinen tilanne.