Shirly Karvisen elämä muuttui epäonnen päivänä – tältä radiojuontaja näytti, kun hänet kruunattiin Miss Suomeksi

Sara Sieppi ja Shirly Karvinen edustivat tyylikkäinä Venla-gaalan punaisella matolla 2:19
Shirly Karvinen törmäsi "pienessä viinihiprakassa" stylistiin, joka auttoi radiojuontajaa gaala-asun kanssa.

Shirly Karvinen kruunattiin Miss Suomeksi kuusi vuotta sitten.

Perjantai 13. päivä on taikauskon mukaan epäonnen päivä, mutta radiojuontaja Shirly Karviselle se oli aikoinaan onnenpäivä. Karvisen elämä muuttui täysin kuusi vuotta sitten, kun hänet kruunattiin Miss Suomeksi.

Karvinen muisteli tuota päivää viime perjantaina 13. toukokuuta.

– Tasan kuusi vuotta sitten oli myös perjantai 13. Ja tasan kuusi vuotta sitten voitin missikisat. Toisaalta tuntuu siltä, et siitä olis sata vuotta ja välillä se tuntuu ihan eiliseltä. Tänään oon vitsaillut, etten vieläkään tiedä oliks se onnen päivä vai ei. Kyl mä silti totean, että kyl se vielä vuosienkin jälkeen ajateltuna oli elämää mullistava juttu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Pitkä matka on tultu siitä kun Anni Hautala ja Sami Kuronen julisti mut voittajaksi Vanajanlinnassa ja miten kiitollinen oonkaan siitä matkasta. Kaikkien mutkien ja kiertoreittien jälkeen oon tosi onnellinen siitä miltä mun elämä tällä hetkellä näyttää.

Miss Suomi -titteli oli Karviselle ponnahduslauta media-alan töihin, sillä kruunaamisen jälkeen hän on työllistynyt hyvin. Karvinen toimii nykyään Basso-radiolla juontajana.

Radiouran lisäksi Karvinen on ollut mukana tv-ohjelmissa, muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa ja Selviytyjissä, jonka hän voitti viime vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat