Shirly Karvinen muutti hiustyyliään: "Joka kerta vähän säikähdän…"

7:34
Shirly Karvinen kertoi suorassa lähetyksessä parisuhteensa päättyneen – minkälaisia reaktioita tunteikas ilmoitus herätti? Tähtitanssija MTV Uutiset Liven haastattelussa

Radiojuontaja Shirly Karvinen julkaisi Instagramissa kuvan uudesta hiustyylistään.

Nykyisin uraa radiojuontajana tekevä vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen paljastaa Instagramissa vaihtaneensa hiustyyliään. Bassoradion aamua juontava Karvinen julkaisi torstaina kuvan uudesta, polkkamallisesta kampauksestaan.

– Olin tänään meikkipenkissä niin sen takia selfie. Leikkasin myös hiukset. Joka kerta vähän säikähdän, kun haron sormien läpi, että missä kaikki tukka on. Mut hei, hiustenpesu nopeutut ainakin 80 prosenttia, kirjoittaa Karvinen, joka paljastaa tehneensä myös toisen hauskan huomion uudesta kampauksestaan.

– Peilistä kattoo ihan äitin kopio.

Karvisen uusi tyyli keräsi muilta suomalaisjulkimoilta nopeasti roppakaupalla kehuja.

– Ihan hiton hieno, hehkutti muun muassa radiojuontaja Suvi Hartlin.

– Upea, kehui myös julkkiskaunotar Mailis Penttilä.

Karvinen puhui huhtikuussa muun muassa misseydestään ja julkisuudesta Aki Linnanahteen podcastissa. Linnanahde otti haastattelun aikana puheeksi aiemmin Seiskassa julkaistut kuvat Karvisesta ja suosikkilaulaja Sannista, jotka saivat suhdehuhut liikkeelle raketin lailla. 

Karvinen kertoi Linnanahteelle, että on lyhyen mediauransa aikana turtunut erilaisiin kirjoituksiin ja otsikointeihin. Hän myönsi, että lehdessä julkaistut pusukuvat samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa tuntuivat kuitenkin hurjalta.

– Kyllä se tuntui tosi alastomalta, kun näki ensimmäisen kerran lehdessä tästä, Karvinen totesi.

Karvinen seurusteli aiemmin useamman vuoden ajan tv:stä tutun komistuksen Vertti Harjuniemen kanssa. Kaksikko erosi vuonna 2018. Eron jälkeen hän on ollut julkisuudessa varsin vaitonainen parisuhdekuvioistaan. Suositun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman edellisellä kaudella viime syksynä hän yllätti katsojat ilmoittamalla suorassa lähetyksessä eronneensa avopuolisostaan.

– Biisi itsessään kertoo aika raskauttavista tunteista ja erotilanteesta. Kaikessa ironiassa omassa elämässä tapahtui samoihin aikoihin asioita. Kyllä se itseasiassa taisi tällä viikolla tulla se idea. Se tunnetila oli koko ajan mitä haettiin, nainen kuvaili MTV Uutisten haastattelussa

Karvinen oli koko seurustelun ajan hyvin vaitonainen miesystävästään eikä tuonut tätä julkisuuteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja