Shanghain elokuvafestivaalit: Krista Kosonen nappasi parhaan naisnäyttelijän palkinnon

Antti J. Jokisen ohjaama Kätilö-elokuva pääsi palkinnoille Shanghain kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Krista Kososelle myönnettiin parhaan naisnäyttelijän palkinto.

Kätilö kilpaili Shanghain kansainvälisen elokuvafestivaalin pääkilpasarjassa ja se oli ehdokkaana myös festivaalin Golden Goblet -palkintoon. Kätilö pääsi palkinnoille, kun elokuvaa tähdittänyt Krista Kosonen nappasi parhaan naisnäyttelijän pystin. MTV.fi tavoitti Kososen puhelimitse juuri palkintojenjakotilaisuuden jälkeen.

– Ihan uskomaton fiilis, olen kuin puulla päähän lyöty. En osaa edes kuvailla miltä tämä tuntuu, selvästi hämmentyneen oloinen Kosonen hehkutti voiton jälkeen.

Myös elokuvan tuottaja Markus Selin iloitsi Kätilön menestyksestä.

– Tämä on aivan upea voitto, Selin iloitsi.

Gaalan jälkipyöritys on parhaillaan käynnissä ja hässäkkä Selinin mukaan paikan päällä on kova. Selin on aikaisemmin kertonut olevansa tyytyväinen Kätilön herättämään kiinnostukseen.

Shanghain kansainvälinen elokuvafestivaali, Shanghai International Film Festival, kuuluu ns. A-listattujen eli maailman arvostetuimpien elokuvafestivaalien joukkoon yhdessä mm. Cannesin ja Berliinin elokuvajuhlien kanssa. Se on myös Aasian suurin elokuvafestivaali, joka järjestetään tänä vuonna jo 18. kertaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja