Shakira tylyttää ex-miestään Gerard Piquéta armottomasti – julkaisi kappaleen, jossa ei herjoja säästellä: "Aivosi tarvitsisivat myös hieman työtä"

Shakira hämmentää hänen ja Gerard Piquén erosoppaa entisestään tuoreella kappaleellaan, jossa hän oletettavasti tylyttää ex-puolisoaan armotta.

Kolumbialaislaulaja Shakira ja entinen espanjalaisjalkapalloilija Gerard Piqué ilmoittivat kesällä 2022 eroavansa oltuaan 11 vuotta yhdessä. Lähteiden mukaan syynä erolle olisi ollut Piquén uskottomuus, mutta kumpikaan osapuoli ei ole vahvistanut asiaa julkisesti. Lisäksi lähteet kertovat, että parin ero olisi ollut varsin riitainen, ja esimerkiksi heidän kahden lapsensa, 9-vuotiaan Milanin ja 7-vuotiaan Sashan huoltajuusasioista olisi väännetty kovasti eron jälkeen. 

Shakira hämmensi soppaa ja vahvisti kiertäviä huhuja eron riitaisuudesta julkaisemalla viime viikolla uuden espanjankielisen kappaleensa, jonka lyriikoilla hän mitä ilmeisimmin tylyttää entistä puolisoaan. Uusi BZRK Music Sessions #53 -kappale on tehty yhteistyössä argentiinalaisen DJ Bizarrapin kanssa. 

Kappaleen lyriikoista löytyy useita kohtia, joiden on koettu koskevan suoraan Piquéta. Independent koosti kappaleen kohdat, joiden on koettu olevan kovimmat herjat Piquéta kohtaan. 

– Niin paljon puhetta siitä, että olet mestari. Ja kun tarvitsin sinua, annoit pahimman version itsestäsi. 

– Tämä on sinun nöyryytyksesi. Pureskele ja niele, niele ja pureskele. 

– Paljon aikaa kuntosalilla, mutta aivosi tarvitsisivat myös hieman työtä. 

Kappaleessa myös Piquén uusi naisystävä Clara Chia Marti saa osansa. 23-vuotias Marti oli huhujen mukaan 22-vuotias alkaessaan tapailla Piquéta, ja tämä ei jäänyt Shakiralta huomiotta tuoreissa sanoituksissa. 

– Olen kahden 22:sen arvoinen. Vaihdoit Ferrarin Twingoon. Vaihdoit Rolexin Casioon. 

Lisäksi Shakira mainitsee kappaleessaan myös oletetusti Piquén äidin Montserrat Bernabéun, jonka kanssa Shakira ei myöskään lähteiden mukaan ole ollut kovinkaan hyvissä väleissä sitten hänen ja Piquén eron. 

Piqué ei ole kommentoinut Shakiran uutta kappaletta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja