Ex-pari Shakiran ja Gerard Piquén välillä kiehuu – jalkapalloilijan yllättävä veto kaksikon 9-vuotiaan Milan-lapsen kanssa raivostutti laulajan

Shakiran ja Gerard Piquén ero ei ole ollut mutkaton.

Uransa päättänyt jalkapalloilija espanjalainen Gerard Piqué ja kolumbialaislaulaja Shakira erosivat kesällä 2022. Kesäkuussa uutisoitiin, että pariskunta oli antanut eroilmoituksensa yhdessä

– Meidän on valitettavasti vahvistettava, että olemme eroamassa. Pyydämme asiassa yksityisyyttä lapsiemme vuoksi, jotka ovat meille tärkeimpiä, lausunnossa todettiin. 

Espanjalaislähteiden mukaan eron syynä olisi ollut Piquen uskottomuus. Pari oli yhdessä 11 vuoden ajan ja heillä on kaksi lasta: 9-vuotias Milan ja 7-vuotias Sasha. Lähteiden mukaan parin neuvottelut lasten huoltajuudesta olisivat olleet kaikkea muuta kuin mutkattomat. Lopulta neuvotteluissa päädyttiin lähteiden mukaan siihen ratkaisuun, että Shakira ja ex-parin lapset muuttaisivat Floridan Miamiin, mutta näin ei ole kuitenkaan vielä tapahtunut, kertoo Aftonbladet.

Shakiran ja Piquén esikoinen Milan on nimittäin ainakin vielä Espanjassa ja hänet nähtiin hiljattain yhdessä isänsä Twitch-palvelun livelähetyksessä. Kyseisessä lähetyksessä Piqué oli lanseeraamassa uutta Kings League -nimistä eSports-projektiaan ja kertoi, että lapsi oli pyytänyt isältään viime hetkellä päästä mukaan suoraan lähetykseen. 

Milan viihdytti livelähetyksen katsojia, mutta hänen äitinsä Shakira ei ollut asiasta mielissään. 

Espanjalaismedioiden mukaan Shakira olisi raivostunut siitä, että hänen lapsensa oli tuhansien katsojien näkemässä suorassa lähetyksessä ilman hänen lupaansa. Lähteiden mukaan laulajaa olisi suututtanut myös lähetyksen kielenkäyttö, joka ei ollut lapsen korville sopivaa. Piquén kerrotaan kutsuneen vaikuttaja DJMariota lähetyksen aikana "raiskaajaksi" samalla, kun 9-vuotias Milan istui vieressä. 

Shakira ja Gerard Piqué tapasivat tapasi toisensa vuonna 2010, kun Piqué esiintyi Shakiran musiikkivideolla Waka Waka. He alkoivat seurustella vuonna 2011.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja