Serie A -seuralta tyly vastaus venäläisille – miljoonat eurot eivät riittäneet houkuttimeksi

Italian Serie A:ssa pelaava Sassuolo on kieltäytynyt pelaajakaupoista venäläisen Spartak Moskovan kanssa eettisiin syihin vedoten.

Spartak oli tehnyt Sassuoloa vuodesta 2017 saakka edustaneesta Rogeriosta tarjouksen, mutta seura päätti brassipuolustajan pysyvän Italiassa.

Hänen asioidenhoitajansa kävi neuvotteluita, ja pöydällä oli merkittävä kahdeksan miljoonan euron tarjous, seuran toimitusjohtaja Giovanni Carnevali kertoi La Gazzetta dello Sportille.

Tilanteen huomioon ottaen päätimme olla etenemättä asiassa. Syyt olivat eettisiä, emme halunneet olla tekemisissä venäläisten kanssa.

Rogerion sopimus Sassuolon kanssa päättyy keväällä 2024, minkä jälkeen hän on vapaa siirtymään toisaalle.

Halusimme tehdä omantuntomme mukaisen päätöksen olla tekemättä kauppaa tietyn maan kanssa. Se saattaa maksaa sen, että menetämme hänet ilmaiseksi, Carnevali sanoi.

Tämä ei tarkoita, etteikö Rogerio olisi yhä saatavilla, mutta tämä oli erilainen tilanne. Jos muilta seuroilta tulee tarjouksia, harkitsemme niitä.

Venäläisseurat on suljettu ulos eurooppalaisesta jalkapallosta maan helmikuussa 2022 Ukrainassa aloittaman hyökkäyssodan vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat