Serge Atakayi vahvistaa SJK:ta kahden kuukauden ajan –  "Alexei Eremenko on minulle kuin isä"

Suomalaishyökkääjä Serge Atakayi palaa Skotlannista Pohjanmaan jalkapalloviheriöille. Veikkausliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho tiedotti tehneensä kesäkuun 11. päivään asti kestävän lainasopimuksen Skotlannin liigan Rangersissa pelaavan hyökkääjän kanssa.

Tämän jälkeen Atakayi, 20, palaa Skotlantiin valmistautumaan Rangersin tulevaan kauteen.

Atakayi loukkaantui viime marraskuussa Skotlannin liigan debyyttiottelussaan ja on pelannut viime aikoina otteluita Rangersin reservijoukkueessa.

–  Tulin tänne, koska tarvitsen lisää peliaikaa. Olen seurannut SJK:ta koko talven, ja kun he soittivat, en voinut sanoa ei. SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko sr. on minulle kuin isä ja hän on auttanut minua todella paljon. Moni muukin suomalaisseura halusi minut, mutta puhuin Rangersin kanssa ja sanoin, että haluan tulla SJK:hon, Atakayi sanoi SJK:n tiedotteessa.

Kongolaissyntyinen Atakayi pelasi Eremenkon alaisuudessa Pietarsaaren Jarossa vuosina 2015–16. Atakayista tuli Suomen pääsarjan nuorin maalintekijä kaudella 2015.

 –  Hän on ollut nyt kolme vuotta Rangersissa. Siksi uskon, että hän on erilainen ihminenkin. Hän ei ole lapsi enää, hän on ollut kovassa ympäristössä ja oppinut taatusti asioita kovemmalla tasolla kuin täällä. Nyt hän haluaa todistaa kykynsä kaikille. Ja hän todella halusi tulla tänne. Samalla kun hän auttaa SJK:ta, hän auttaa myös itseään ja omaa tulevaisuuttaan, Eremenko paalutti.

SJK aloittaa kautensa jalkapalloliigassa lauantaina kotiottelulla HIFK:ta vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat