Sergei Eremenko Veikkausliigaan – isänsä valmennukseen SJK:hon

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava SJK on vahvistanut rivejään keskikenttäpelaaja Sergei Eremenkolla.

Sergei Eremenko on maajoukkueen profiilipelaajiin kuuluneiden Roman ja Alexei juniorin pikkuveli sekä SJK:n päävalmentajan Alexei Eremenkon seniorin poika.

SJK lainaa Eremenkon täksi kaudeksi latvialaisesta Spartaks Jurmalasta.

–  Olen todella innostunut, ja en malta odottaa, että pääsen pelaamaan. Tämä kausi on todella tärkeä ja haluan päästä auttamaan joukkuetta, Sergei Eremenko sanoi SJK:n tiedotteessa.

Eremenko on ollut tammikuusta 2018 lähtien latvialaisen Spartaks Jurmalan sopimuspelaaja, mutta ei ole pelannut seurassa yhtään ottelua, vaan ollut lainalla Venäjän pääsarjaseurassa Spartak Moskovassa. Kausina 2016–2018 hän edusti sveitsiläistä FC Baselia. Suomessa Eremenko on pelannut Jarossa 20 ottelua jalkapalloliigassa.

–  Sergei on saanut uralleen hyvän koulutuksen. Tietenkin hän aloitti pelaamisen jo nuorena Jarossa, mutta sitten hän meni Baseliin, missä hän oppi todella paljon tasokkaassa junioriakatemiassa. Moskovan Spartakissa hän oli vuoden ja se on todella kova koulu ja ympäristö. Kun hän sitten palasi Jurmalaan, hän ajatteli, että ehkä on parempi tulla nyt tänne. Hän on erittäin motivoitunut osoittamaan tasonsa ja kehittymään entisestään, SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat