Serbian päävalmentaja raivosi omiensa romahduksesta – käsittämätön veto johtoasemassa: "Nämä kaksi virhettä maksoivat voiton"

1:07
Serbia teki komeita maaleja Kamerunin verkkoon.

Serbian päävalmentaja Dragan Stojkovic ei ollut lainkaan tyytyväinen omiensa esitykseen Kamerunia vastaan pelatussa MM-ottelussa.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Serbia näytti marssivan maanantaina jo komeaan voittoon, kun se karkasi komeiden osumien turvin 3-1-johtoon. Serbia kuitenkin onnistui hukkaamaan johtonsa ja päästi Kamerunin takaisin rinnalle.

Stojkovic antoi omilleen täyslaidallisen kritiikkiä ottelun jälkeen.

– Pelaajien ei pitäisi menettää hermojaan. Olemme turhautuneita, koska halusimme voittaa ja peli oli hallussamme. Mutta tyhmien virheidemme takia Kamerun vältti tappion, Stojkovic tylyttää Reutersin mukaan.

Stojkovic ei pitänyt siitä, kuinka korkealla Serbian puolustuslinja oli Kamerunin 2-3- ja 3-3-maaleihin johtaneissa tilanteissa.

– Teimme kaksi valtavaa puolustusvirhettä. Tällä tasolla on todella vaarallista olla korkealla, kun vastustajalla on pallo. Nämä virheet maksoivat meille voiton. Sitä on vaikea ymmärtää ja se oli täysin tarpeetonta, Stojkovic jatkaa.

1:27
Kamerunin Vincent Aboubakar teki upean täysosuman MM-kisoissa Serbian verkkoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja