Senja tippui toistamiseen Love Islandilta: "Mitään ei jäänyt hampaankoloon"

Love Island Suomi yllätti katsojansa, ja antoi kahdelle pudonneelle uuden tilaisuuden villassa. Katsojat saivat äänestää, kenet neljästä vaihtoehdosta haluavat takaisin. Äänestyksen myötä Senja ja Mika pääsivät takaisin saarelle.

Love Island Suomi -kisaan palanneen Senjan matka tyssäsi lyhyeen, kun katsojat saivat äänestää suosikkipariaan. Vähiten ääniä saaneet olivat vaarassa pudota Love Islandilta. Katsojat kuitenkin yllätettiin, ja pareista pudotettiin kaksi yhden sijasta. MTVuutiset.fin haastattelussa Senja kertoo, että lyhyt visiitti harmittaa.

– Oli kiva päästä moikkaamaan ja yllättämään saarelaiset. En odottanut tippuvani vielä. Kun kisasta putosi kaksi paria ajattelin, että tämä on nyt tässä. 

Senja kertoo, että tunnelmat ovat yllättävän hyvät, vaikka putoaminen olikin pettymys. Hän on onnellinen, että pääsi villaan edes hetkeksi. 

Ennen ensimmäistä putoamistaan Senjalla oli vaikeuksia löytää itselleen sopivaa miestä saarella. Aiemmassa haastattelussa hän kertoi, että hänellä kävi huono tuuri. Tällä kertaa onnea olikin enemmän matkassa, kun saarelta löytyi mielitietty.

– Olin kiinnostunut Alexanderista jo ennen saarelle menemistä. Kun puhuimme ensimmäisen kerran, tulimme hyvin juttuun. En osannut odottaa, että meillä klikkaisi heti.

Haastattelun aikoihin Senja ei osannut sanoa, miten parin käy ohjelman jälkeen. Hän kertoo, että kaikki pudonneet pitävät kuitenkin yhteyttä.

Senja on tyytyväinen siihen, että sai uuden mahdollisuuden, ja päätöksen matkalleen.

– Mitään ei jäänyt hampaankoloon. Minusta annettiin aiemmin itkupillikuva, se vähän harmitti. Koin, että käyttäydyin televisiossa eri tavalla kuin oikeasti olen. 

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat