Love Islandille palaava Senja ei lähde kostoretkelle tai havittelemaan rahaa: "En edes osaa pelata"

Love Island Suomi -kilpailuun palaava Senja on odottanut uutta mahdollisuutta aina putoamisestaan saakka. Putoamisensa yhteydessä hän kertoi MTVuutiset.fin haastattelussa, ettei sopivaa miestä tuntunut millään löytyvän saarelta. Löytyisikö sieltä nyt sellainen?

Tuoreessa MTVuutiset.fin haastattelussa Senja kertoo, että erityisesti saaren asukas Alexander kiinnostaa, koska hän on mies eikä poika.

 – Kun Alexander kertoi, että haluaa kunnianhimoisen bruneten, mietin heti, että täällä ollaan! Haluan ehdottomasti päästä tutustumaan häneen.

Senja paljastaa pohtineensa myös toista vaihtoehtoa parikseen, nimittäin Mikaa, joka palaa myös saarelle.

– Tullaan Mikan kanssa myös hyvin juttuun. Eihän sitä tiedä, jos meistä tulisi jotakin, Senja kertoo, mutta lisää vielä:

– Mitään romanttista ei ole tapahtunut villan ulkopuolella.

Keskustelupalstoilla on spekuloitu mahdollisuutta, jossa Senja lähtisi kostoretkelle hajottamaan Jannen ja Veeran suhteen. Onko tällainen skenaario mahdollinen?

– Mietin kyllä, että hämmentääkseni olisin voinut ottaa Jannen kanssani treffeille, kun emme koskaan sellaisille päässeet, Senja nauraa ja jatkaa:

– En ole kiinnostunut Jannesta. Heillä menee niin hyvin, että antaa heidän nauttia toisistaan.

Senja pohtii, ettei lähde tälläkään kertaa villaan pelaamaan tai ensisijaisesti tavoittelemaan voittoa. Hän haluaa löytää saarelta rakkauden.

– En edes osaa pelata. En aio tehdä mitään toisin, olen vain oma itseni ja katson miten pitkälle se kantaa.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat