Senaatintorin jättiterassin yritykset on nyt julkaistu! Katso lista ravintoloista, jotka valittiin yli sadan hakemuksen joukosta

22:54
Valtiovarainministeriön taloudellinen katsaus julkistetaan – tiedotustilaisuudessa kerrotaan, kuinka koronavirus on vaikuttanut Suomen talouteen

Helsingin Senaatintorin jättiterassille tulevat yritykset on valittu. Helsingin kaupunki kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Neljän päivän mittainen avoin haku tuotti yli 100 hakemusta, joista mukaan on nyt valittu 16 ravintoloitsijaa Helsingin keskustan alueelta.

– Painotimme kriteereissä laatua ja monipuolisuutta, kertoo terassialueen organisoinnista vastaavan Torikortteleiden kauppapaikkajohtaja Peggy Bauer.

Senaatintorilla tarjoillaan pian muun muassa aamiaisia, kesäisiä lounaita, pizzaa, silakkaa, tapaksia, fine diningia, premiumhodareita, cocktaileja, paikallisia pienpanimo-oluita.

– Helsingissä on hieno ruoka- ja ravintolakulttuuri. Senaatintorille on nyt rakentumassa kesän kulinaristinen keidas ja helsinkiläisten laaturavintoloiden näyteikkuna, kiteyttää Bauer.

Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan Senaatintorin terassi aukeaa viimeistään 1. heinäkuuta.

Senaatintorin kesä

16 ravintola-alan toimijaa
480 asiakaspaikkaa
16 vessaa
Avautuu viimeistään 1.7.
Avoinna joka päivä elokuun loppuun klo 9-23 (anniskelu päättyy klo 22)

Nämä ravintolat valittiin

Bites Burgers

Bricco Wine Bar

Bryggeri Helsinki

Bakery-Eatery Levain

Ravintola Loop

Muru & Pastis

Paisano

Bar Runar

Ravintola Sea Horse

Skiffer x Seksico Tacos

Sofia Helsinki

Ravintola Sunn

Dogs & Bubbles by Valkoinen Sali

Pizzeria Via Tribunali & SALAKAPAKKA by Son of a Punch

W30

Yes Yes Yes

Kaupungin mukaan terassialueen visuaalinen ilme saa inspiraationsa urbaanista siirtolapuutarhasta mökkeineen ja palstoineen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja