Pitkäaikainen haave toteen! Huippukokki Tomi Björck avaa Helsinkiin uuden ravintolan – inspiraatiota haettu Roomasta ja Italian eri maakunnista

Huippukokki kertoo Michelin-tähtien mystisestä taustasta

Huippuravintoloistaan tunnettu kaksikko, Matti Wikberg ja Tomi Björck, avaavat syyskuun alussa Italiasta inspiroituneen ravintolan Designmuseon naapuriin.

Videolla Olon huippukokki kertoo Michelin-tähtien taustoista. 

BW-Restaurants Oy:n Matti Wikberg ja Tomi Björck avaavat syyskuun alussa Italiasta inspiroituneen Osteria & Caffé Ventunon Designmuseon naapuriin. Ventuno palvelee osoitteessa Korkeavuorenkatu 21 idyllisen Ullanlinnan, boheemin Punavuoren ja ydinkeskustan leikkauspisteessä.

BW-Restaurants Oy omistaa neljä ruokaravintolaa Helsingissä, joihin lukeutuvat Farang, Gaijin, Boulevard Social sekä Bronda. Lisäksi kaksikon yhtiöön kuuluvat kaksi leipomo-ravintola Levainia Helsingin Punavuoressa ja Töölössä.

– Olemme Tomin kanssa pitkään haaveilleet ravintolakokonaisuudesta, jossa voisimme toteuttaa ideoitamme moderniin italialaiseen tyyliin. Inspiraatiota Ventunoon on haettu paitsi Roomasta ja Italian eri maakunnista, myös Lontoon ja New Yorkin kaltaisista metropoleista, Matti Wikberg kertoo.

Ventunon kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuksen omistaa asunto-osakeyhtiö Grand Residence 21. Vuonna 2014 alkanut kiinteistökehityshanke saadaan päätökseen tämän vuoden aikana, kun myös Ventunon yläkerroksiin saneerattavat upeat kaupunkiasunnot valmistuvat.

Wikbergin ja Björckin BW-Restaurants Oy avaa Ventunon naapuriin myös kansainvälisen tason cocktail-baarin. Täyden palvelun Goldfishin tavoitteena on lukeutua arvostetuimpien cocktail-baarien kärkeen.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja