Taco Bell saapuu Suomeen – marraskuussa avataan kolme ravintolaa
Meksikolaisen ruoan ystävien odotus palkitaan vihdoin marraskuussa, kun Helsingin ydinkeskustaan avautuu Suomen ensimmäinen Taco Bell -pikaruokaravintola.
Suomen ensimmäinen Taco Bell -pikaruokaravintola avautuu marraskuun alussa Helsinkiin. Ravintola tulee sijaitsemaan Helsingissä Stockmannia vastapäätä, kertoo Restel tiedotteessaan.
Restel ilmoitti kesäkuussa avaavansa ensimmäisen Taco Bell -ravintolansa Suomeen. Avaamisajankohdaksi ilmoitettiin tuolloin väljästi ”syksyn aikana”.
Ravintolan ruokalista sisältää valikoiman Taco Bellin klassikkoannoksia, kuten Crunchy Tacon, Quesadillan, Nachos Supremen sekä Crunchwrap Supremen. Suomalaiset ovat inspiroineet pikaruokaketjua räätälöimään pohjoiseen makuun sopivan Fresh Burriton, jossa pääosassa ovat tuore salaatti sekä quacamole- ja pico de gallo -kastikkeet.
Ketju ottaa valikoimaansa myös ensimmäistä kertaa nyhtökauratacon.
Helsingin keskustan ravintola aukeaa 9.11.. Sellon Taco Bell avaa ovensa 16.11. ja Ison Omenan 23.11. Kaikki aukeavat kello 12.
Lähde: Restel Oy
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti