Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porvoossa järjestetään uusi ruokatapahtuma – gourmet-herkkuja tarjolla superhalvalla

Julkaistu 22.08.2016 11:35
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Porvoossa on mahdollista syödä gourmet-ruokaa erityisen halvalla uuden ruokatapahtuman vuoksi.

Kaiken kaikkiaan 14 porvoolaista ravintolaa on mukana uudessa SMAKU – Taste of Porvoo -tapahtumassa 15.–27.8.2016. Jokaisessa ravintolassa on tarjolla viiden euron hintainen maisteluannos vähintään yhdestä lämpimästä tai kylmästä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta.

– Smaku on porvoolaisten ravintoloiden yhteinen voimannäyte, joka kiinnostaa varmasti laajasti Porvoon ulkopuolella ja houkuttelee kaupunkiin paljon matkailijoita nauttimaan Porvoosta ja sen ravintolahelmistä, tapahtuman ideoinut helsinkiläinen kaupunkitapahtumatuottaja ja ruokakonsultti Timo Santala toteaa.

– Porvoossa on kokoonsa nähden huikea valikoima hyviä ravintoloita, ja SMAKU on erinomainen tilaisuus tutustua kerralla koko Porvoon tarjontaan, Santala kertoo.


Zum Beispielin haukiröra on yksi SMAKU-tapahtuman viiden euron annoksista.

Yleisöäänestyksen tulosten ja asiantuntijaraadin valintojen pohjalta valitaan Porvoon Makuaarre 2016, joka julkistetaan tapahtuman päätteeksi 27.8. porvoolaisessa Kulttuuritalo Grandissa, missä kaikki annokset ovat maisteltavissa samassa paikassa. Tapahtuma on osa Edupolin ja Premium Visit ry:n koordinoimaa Triangeli-hanketta.

SMAKU-tapahtuman annokset ovat:

Ahventa, haukea ja vihanneksia (Haikon kartano)
Peuraa, emmer-vehnää ja kukkakaalia (Haikon kartano)
Uuniomenaa, hapanleipää ja mustikkaa (Haikon kartano)Savukurpitsa & Sienet (Wanha Laamanni)Kolme pientä palaa: Piparminttukonvehti, omenavaahtokarkki, mustikkafinancier (Wanha Laamanni)Haukiröra (Zum Beispiel)Toast Skagen (Eloisa Wine & Deli )Eloisan suklaakakku (Eloisa Wine & Deli )Sillä Sipuli, (Bistro Sinne)Marja Tyrni (Bistro Sinne)Lämminsavulohimoussea ja saaristolaisleipää ( Alba Rio )Tartar Bosgård (Meat District)Ruskistettua voita & pinjansiemeniä (Café Postres)Vuohenmaitojugurttia & kasvimaa (Sicapelle)Spelttiä ja pistaasia (Sicapelle)Villisikarillette ja porkkanapyre (Kannonnokka & Vanha Navetta)Lettuterriiniä ja puolukkaa (Kannonnokka & Vanha Navetta)Veggie Fiesta (La Fiesta)Marenki & Lime Curd (La Fiesta)Pekoninen etanavohveli (Fryysarinranta)Riistamousseleipä (Ravintola Vitriini)Cookietorni-leivos (Ravintola Vitriini)Itsetehtyä carpacciota herefordhärän sisäfileestä, manchegojuustoa, rucolaa ja mansikkabalsamicoa (Rafael`s) 





















Lisää aiheesta:

Brunssivinkki kesälle: Ravintola Viikinsaari, TampereTampereen parhaat ravintolat ja ruoat 2019Ravintola-arvostelu: NOA Restoran, TallinnaTampereen parhaat ravintolat ja ruoat 2018Huippukokkien ruoka-annoksia myydään viidellä eurolla – Porvoossa käynnistyy ainutlaatuinen tapahtuma Tampereen parhaat ravintolat ja ruoat 2017
RavintolatMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ravintolat
  • 19.11.10:12
    Ruoka

    Eroon sunnuntailisästä? Ravintola-alan kovin kipukohta puhuttaa – työntekijöillä silti huippufiilis

  • 8.11.17:32
    Ruoka

    Akis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimosta

  • 6.11.16:46
    Ruoka

    Yksi uunitemppu ja arkinen raaka-aine muuttuu herkuksi – Henri Alén paljastaa kikan

  • 2.11.10:52
    Helsinki

    Helsinkiä pääsee ihailemaan nyt uudesta paikasta – alla vilistää päivittäin neljännesmiljoona ihmistä

  • 1.11.17:43
    Ruoka

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat