Mainos

Selkäpiitä karmivia tarinoita kertova sovellus noussut älyttömään suosioon maailmalla – tästä on kyse

Huikean jännittäviä tarinoita tekstiviestien muodossa kertova Hooked-sovellus koukuttaa ihmisiä ympäri maailman.

Yhdysvalloissa Hooked-sovellus on noussut huikeaan suosioon, paljastaa muun muassa sovelluskauppojen tilastointia tekevä App Annie -sivusto. Sovellus on ohittanut jo muun muassa Instagramin ja Snapchatin.

Hooked-sovellus on tarinoita ikään kuin tekstiviestien muodossa kertova sovellus, joka koukuttaa jännittävillä juonenkäänteillään välittömästi. 

MTV Digi latasi sovelluksen kokeiluun, ja voi todeta, että kyseessä on todella koukuttava sovellus, jonka tarinoita mahdoton jättää kesken!

Sovellus avautuu suoraan tyhjään ikkunaan, jolle jokaisesta sormen napautuksesta ilmestyy uudet vuorosanat. Tarinassa on vain kaksi henkilöä, joiden välillä käydään vuoropuhelua. Tarinaa ei taustoiteta millään tavalla, vaan kaikki on henkilöiden vuoropuhelun varassa.

Tarinat ovat englanninkielisiä. Sovelluksen koukuttavuus liittynee jännittävien tarinoiden lisäksi myös sovelluksen yksinkertaiseen ulkoasuun: sovelluksesta on karsittu kaikki ylimääräinen pois.

Edelleen koukuttavuutta lisäävä piirre on se, että vuorosanoja saa lukea vain tietyn määrän kerrallaan, jonka jälkeen joutuu odottamaan seuraavia päästäkseen tarinassa eteenpäin. Kehotamme kokeilemaan tätä sovellusta omalla vastuulla.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.