Sovellusvinkki: Stoppaa ja näe maailman eri kolkat

Periscope ja muut live-videolähetyksiä tarjoavat palvelut ovat viimeisen vuoden aikana lisänneet suosiota melkoisen paljon. Nyt sovelluskauppoihin on hiljattain saapunut sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat seurata menoa eri maailman kolkissa hieman erilaisella tavalla. Stopped! yhdistää käyttäjien ottamat kuvat yhteen listaan, jota muut voivat sitten katsella itse.

Stopped! -sovelluksen idea on siis se, että käyttäjät lataavat palveluun kuvia ja ne näkyvät sitten yhteisessä ”striimissä” kaikille. Sovelluksessa ei kerätä Facebookin tai Instagramin tavoin kuville tykkäyksiä, vaan stoppauksia eli pysäytyksiä. Jokainen kuva näkyy palvelun striimissä kaksi sekuntia ja rekisteröityneet käyttäjät voivat pysäyttää striimin haluamansa kuvan kohdalle. Käyttäjien suosiota mitataan näin ollen pysäytyksien kautta.

Ainakaan toistaiseksi Stopped!:lla ei ole valtavaa käyttäjäkuntaa ympäri maailmaa, sillä suurin osa suosituimmista käyttäjistä on suomalaisia. Toki Stopped! ei ole kovinkaan vanha sovellus ja tällä hetkellä sen versionumero on 1.0.4 Androidilla. iOS:lla versionumero on vielä 1.0.0:ssa ja App Storessa sovellus on julkaistu 30. päivä maaliskuuta. Ennen kuin lähettää kuvansa striimiin, voi sitä muokata monin eri tavoin sovelluksessa. Kuvansuodattimien lisäksi värejä, kontrasti ja kirkkautta voi myös säätää.

Stopped! -sovelluksen voi siis ladata iOS-laitteille Applen App Storesta ja Android-laitteille Googlen Play-kaupasta.

Lue myös:

    Uusimmat