Selita - seksikäs ja särmikäs huippumalli

Selita Ebanks on Caymansaarilta kotoisin oleva huippumalli. Miesten päiväunelma on kuitenkin muutakin kuin kaunis kasvo. Tälle tytölle ei kannata ryppyillä!

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Victoria's Secret, Vogue, Sports Illustrated...listaa voisi jatkaa loputtomiin. Selita Ebanks on työskennellyt muotimaailman arvostetuimpien nimien kanssa. Huippumalli astui mallimaailmaan 19-vuotiaana, ja siitä lähtien ura on ollut nousujohteinen.

Wireimages/All Over Press

Victoria's Secretin Angelsit ovat maailman parhaiten palkattuja malleja. Maine ja mammona eivät ole Selitalle kuitenkaan itsestäänselvyyksiä, sillä Caymansaarilta kotoisin oleva nainen tulee vaatimattomista kotioloista. Selitan perhe sai apua hyväntekeväisyysjärjestöiltä, ja myöhemmin malli on auttanut itsekin pulassa olevia. Selitalla on Caymansaarilla The Stardom Youth Foundation-järjestö, jonka avulla autetaan nuoria tavoittamaan unelmansa. Auttaminen on ollut aina Selitalla verissä.

Upea kaunotar on kertonut olleensa lapsena poikatyttö, joka varttui seitsemän veljen ja urheilullisten harrastusten parissa. Tälle tytölle ei kannata ryppyillä, sillä Selita osaa pitää puolensa.

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Selitaa on tituleerattu Tyra Banksin seuraajaksi, ilmestyihän hän mallikuvioihin sen jälkeen, kun Tyra Banks oli vetäytynyt catwalkeilta. Selitan mukaan hänen tulonsa kuvioihin samoihin aikoihin oli kuitenkin pelkkää sattumaa.

Selita työskentelee alalla, jossa painonpudotus on usein osa ammattia. Selitalla on kuitenkin ollut vartalonsa kanssa hieman toisenlaisia ongelmia. Nuorempana hän ei nimittäin lihonut, vaikka söi mitä tahansa. Monta kertaa viikossa treenaavan kaunottaren on muistettava syödä riittävän paljon, jotta ei kuihtuisi kokonaan pois. Mikä onnentyttö!

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: pr.com, AskMen.com

Kuvat: Wireimages

Lue myös:

    Uusimmat