Selin havittelee maailmantähtiä leffarooleihin: Kuin lottoamista

Elokuvatuottaja Markus Selin viihtyi perjantaina Vapun reseptikirja -teoksen julkistamistilaisuudessa.

Elokuvatuottaja Markus Selin saapui perjantaina Vappu Pimiän Vapun reseptikirja -teoksen julkistamistilaisuuteen. Selin kertoi tunteneensa Vapun jo pitkään.

–Olen tuntenut Vapun kymmenen tai viisitoista vuotta, tosi kauan. Hän on aina muistanut minua ja minä olen muistanut häntä, tykkään Vapusta tosi paljon.

Selin kertoi katsovansa jo innolla tulevaisuuteen, sillä Solar Films juhlii ensi vuonna 20-vuotista uraa ja tämän lisäksi luvassa on neljän elokuvan ensi-illat.

– Juhlavuoteen panostetaan paljon tällä hetkellä ja eiköhän me jonkinlaiset juhlat laiteta pystyyn.

Ensi vuonna alkavat myös  Venäjän mafiasta kertovan Kriminaali-elokuvan kuvaukset. Antti J. Jokisen ohjaaman elokuvan casting käy kuumana ja Selin kertoo uuden käsikirjoituksen lähteneen agenteille viime viikolla.

Venäjän mafiasta kertovan Kriminaali-elokuvan kuvaukset. Antti J. Jokisen ohjaaman elokuvan casting käy kuumana ja Selin kertoo uuden käsikirjoituksen lähteneen agenteille viime viikolla.

– Haemme isoa ulkomaalaista tähteä rooliin. Monta henkilöä on mielessä, mutta vasta kuukauden päästä tai viimeistään ensi vuoden alussa tiedetään lisää. Se on kuin iso lotto, kun laittaa käsikirjoituksen liikkeelle. Joku tykkää tästä ja joku jostain muusta, Selin kuvailee.

Viime vuonna elokuvan roolista kerrottiin olevan kiinnostunut muun muassa näyttelijä Keanu Reeves. Selinin mukaan Keanun näytteleminen elokuvassa on edelleen mahdollista, mutta roolitus on kuitenkin vielä tässä vaiheessa auki.

– Ei kukaan näyttelijä kuitenkaan voi kahta vuotta etukäteen luvata tulevansa mihinkään elokuvaa. Tähdet valitsevat niistä, missä on rahoitus kunnossa ja paras käsikirjoitus ja lähtee mukaan.

 

Lue myös:

    Uusimmat