Seksistinen kysymys ei pilannut jalkapallotähden suurta juhlailtaa – "En ikinä unohda sitä"

Ensimmäisen naisten Kultaisen pallon voittanut Ada Hegerberg joutui palkintogaalassa seksistisen kysymyksen uhriksi. Norjalaistähden ilta oli siitäkin huolimatta ikimuistoinen ja onnistunut.

Tilaisuuden juontajana toiminut DJ Martin Solveig kysyi Hegerbergiltä tökerösti "osaatko twerkata", mikä aiheutti paljon närää ympäri maailman.

Hegerberg kuittasi lavalla kysymyksen tylysti, mutta ei antanut moisen häiritä hänen upeaa juhlailtaansa. Hetki, jolloin palkinto annettiin Hegerbergin käsiin, jää norjalaisen muistoihin ikuisiksi ajoiksi.

– En ikinä unohda sitä. Sillä ei ole mitään tekemistä tanssimisen kanssa. Miten uskomaton ja kaunis hetki. En anna yhden tyhmän vitsin pilata sitä. Se ei pilannut hetkeäni, se ei pilannut muistoani, Hegerberg kirjoittaa The Players Tribunelle.

Video tökeröstä kysymyksestä levisi kulovalkean tavoin ympäri internetiä. Hegerberg sai tapaukseen liittyen lukuisia norjalaistähteä tukevia viestejä, joista yksi yllätti Hegerbergin totaalisesti.

– Puhelimeni miltei räjähti kaikista viesteistä liittyen juontajan kysymykseen. Minulla ei ollut aavistustakaan, että siitä oli tullut viraali.

– Sain niin paljon uskomattoman minua tukevia viestejä. Jopa Mario Balotelli lähetti minulle viestin, mikä oli mahtava yllätys. Totta puhuen luin viestit vasta seuraavana päivänä, sillä tuolloin emme välittäneet. Meillä oli elämämme paras ilta, Hegerberg hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat